Kim Kardashian: Μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιο της με τον Kanye West - Ξέσπασε μπροστά στις κάμερες [video]

08.06.2021
Kim Kardashian: Μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιο της με τον Kanye West - Ξέσπασε μπροστά στις κάμερες [video]
Αφού πέρασαν μήνες ασταμάτητων εικασιών, η Kim Kardashian υπέβαλε επίσημα διαζύγιο από τον Kanye West, έπειτα από έξι χρόνια γάμου. Την τελευταία δεκαετία, είδαμε το ταξίδι της Kim και του Kanye ως ζευγαριού και γονέων των τεσσάρων παιδιών τους, North, Saint, Chicago και Psalm. Αλλά τι πήγε στραβά;

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της 3ης Ιουνίου του «Keeping Up With the Kardashians», η 40χρονη τηλεοπτική σταρ μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον 43χρονο ράπερ. Μετά από μια αντιπαράθεση με την οικογένειά της, η αδερφή της, Khloé Kardashian αποκάλυψε διάφορα πράγματα κατά τη διάρκεια αυτή της εξομολόγησης: «Η Kim αγωνίστηκε μόνη πίσω από την κάμερα για τη σχέση της και είναι πολύ σκληρό, επειδή η Kim δεν δείχνει την απογοήτευση, τη θλίψη και το θυμό της. Και, ξέρετε, μερικές φορές απλώς δείχνεις άλλα πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που περνάς».

Σε προηγούμενα πλάνα, η Kim ξέσπασε μπροστά στις αδερφές της για το γάμο της. «Ειλικρινά δεν μπορώ πλέον να το κάνω αυτό», είπε. «Γιατί είμαι ακόμα σε αυτό, σαν ένα μέρος όπου είμαι κολλημένη για χρόνια. Εκείνος πηγαίνει σε διαφορετική πολιτεία, κάθε χρόνο, πρέπει να είμαι μαζί του για να μπορώ να μεγαλώσω τα παιδιά. Και είναι ένας καταπληκτικός μπαμπάς, κάνει μια καταπληκτική δουλειά». Στη συνέχεια, σημείωσε ότι ο Kanye «αξίζει κάποιον άνθρωπο που να μπορεί να υποστηρίξει κάθε κίνησή του» και να τον ακολουθήσει παντού και να μετακομίσει στο Ουαϊόμινγκ, αλλά «δεν μπορώ να το κάνω» είπε.

«Αισθάνομαι σαν μια γ… αποτυχία, σαν ένας γ…. αποτυχημένος τρίτος γάμος,» συνέχισε, αναφερόμενη στους προηγούμενους γάμους της με τους Damon Thomas και Kris Humphries. «Ναι, νιώθω σαν χαμένη. Αλλά δεν μπορώ καν να το σκεφτώ, θέλω να είμαι ευτυχισμένη». Φαίνεται ότι ο χωρισμός της Kim και του Kanye θα μπορούσε να συζητηθεί περαιτέρω στο επερχόμενο επεισόδιο.

Παρόλο που είναι η πρώτη φορά που η Kim ή ο Kanye μίλησαν δημόσια για το χωρισμό τους, μια πηγή είχε αναφέρει προηγουμένως στo E! Νews ότι το ζευγάρι απλά «απομακρύνθηκε». «Η Kim προσπάθησε να δώσει μια ευκαιρία», είπε η πηγή. «Ήθελε να το κάνει αυτό πέρυσι. Έδωσε αρκετό χρόνο, αλλά είναι ώρα να προχωρήσουν. Δεν υπήρχαν εξωσυζυγικές σχέσεις» πρόσθεσε η πηγή.

«Κανείς δεν έκανε τίποτα κακό» είπε μια άλλη πηγή στο People και υποστήριξε μάλιστα ότι ότι η πρόσφατη προεδρική εκστρατεία του Kanye ήταν «αυτό που ξεχείλισε το ποτήρι. Πριν από αυτό, υπήρχε ελπίδα», εξήγησε η πηγή. «Του κόστισε το γάμο του».

Ο χωρισμός του ζευγαριού φέρεται να είναι «φιλικός» και η Kim ζητά κοινή νομική και φυσική επιμέλεια των παιδιών τους, με την οποία ο Kanye προφανώς συμφωνεί.