Amal και George Clooney: 5 πράγματα που δεν ήξερες για τα δίδυμά τους

08.06.2021
Amal και George Clooney: 5 πράγματα που δεν ήξερες για τα δίδυμά τους
Πέρασαν τέσσερα χρόνια από τη στιγμή που γεννήθηκαν η Ella και ο Αlexander Clooney και οι διάσημοι γονείς τους προσπαθούν να προστατεύουν την ιδιωτική ζωή τους με νύχια και με δόντια, όπως άλλωστε κάνουν και με τη δική τους. Ωστόσο οι Clooneys έχουν αφήσει μερικά αστεία γεγονότα σχετικά με τα δίδυμα τους να γίνουν γνωστά και, λοιπόν, η επόμενη γενιά φαίνεται εξίσου καταπληκτική με την προηγούμενη. Ας δούμε τι γνωρίζουμε μέχρι σήμερα για την Ella και τον Alexander που στις 6 Ιουνίου έκλεισαν τα 4 χρόνια τους ενώ αν πατήσεις στον σύνδεσμο θα δεις τις μόνες φωτογραφίες όπου βλέπουμε τα προσωπάκια τους.

Είναι δίγλωσσα μωρά

Λοιπόν, με γονείς όπως ο George και η Αmal, πώς θα μπορούσαν αυτά τα παιδιά να μην είναι μικρές ιδιοφυΐες; Κατά τη διάρκεια εμφάνισης του στο σόου της Ellen DeGeneres το 2019, ο Clooney ομολόγησε ότι η νοημοσύνη των διδύμων τον φοβίζει. «Εδώ είναι το τρομακτικό μέρος, γιατί προφανώς έχουν το μυαλό της γυναίκας μου», είπε στην DeGeneres. «Δεν είναι καν δύο ετών και μπορούν να μετρήσουν από το ένα έως το 20 στα αγγλικά και τα ιταλικά». Αστειευόμενος, πρόσθεσε, «Προσπαθώ ακόμα να κάνω το αγγλικό μέρος».

Κληρονόμησαν το φαρσο-γονίδιο

Εντάξει, ... το να κάνεις φάρσες πιθανώς δεν είναι κληρονομικό. Ωστόσο, στην περίπτωση των διδύμων Clooney θα μπορούσε να είναι. «Κάνουν ήδη φάρσες», είπε στο Today, ο μπαμπάς τους ο οποίος είναι διαβόητος φαρσέρ. «Βάζουν φυστικοβούτυρο στα παπούτσια τους, έτσι μοιάζει σαν να έχουν κάνει κακάκια στα παπούτσια τους και στα πράγματα τους, και πιστεύουν ότι είναι αστείο». Και δεν έχουν άδικο.

Έχεις δει το πρόσφατο βίντεο του Clooney όπου παραδέχεται την εμμονή του
με τον Brad Pitt; Αν όχι, δες το εδώ. Είναι, πραγματικά, απολαυστικό

O Αlexander έχει ένα προβάδισμα

Εάν αναρωτιέσαι για τη σειρά γέννησης των διδύμων, τώρα δεν θα αναρωτιέσαι πια. Ο Αlexander είναι το μεγαλύτερο παιδί, καθώς γεννήθηκε ακριβώς δύο λεπτά πριν από την Ella. Σύμφωνα με τα πιστοποιητικά γέννησης που «έπεσαν στα χέρια» του ET, το αγοράκι γεννήθηκε στις 12:54 μ.μ., ενώ η μικρούλα έκανε το ντεμπούτο της στις 12:56 μ.μ. Επιπλέον, ο Clooney είπε στη DeGeneres ότι ο Αlexander είναι ψηλότερος από την αδελφή του.

Αλλά η Ella είναι πιο δυναμική

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας του με δημοσιογράφο του Τοday, ο George αποκάλυψε ότι η Εlla είναι πιο δυναμική. «Η κόρη μου θα του πει, “Κάτσε κάτω”. Και τότε θα καθίσει», είπε ο περήφανος μπαμπάς. Η γιαγιά Baria Alamuddin επιβεβαίωσε τη δυνατή προσωπικότητα της Ella στο HELLO!. «Είναι μόνο δύο ετών και είναι ήδη το πιο ισχυρό κορίτσι σε όλη την οικογένεια», είπε η γιαγιά. «Είναι απλώς αποφασισμένη και ξέρει τι θέλει και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευχαριστημένη για αυτό».

Για την ιστορία, ο Τύπος θέλει το ζευγάρι να χωρίζει εδώ και χρόνια.
Θυμήσου εδώ τι απάντησε σχετικά επ' αυτού ο George

Βασικά, είναι σαν τη νύχτα με τη μέρα

«Έχουν τις δικές τους προσωπικότητες. Ο μικρός βγαίνει έξω και αγκαλιάζει το αυτοκίνητό μου» είπε στη DeGeneres ο George, κάνοντας την κίνηση της αγκαλιάς και μιμούμενος τη φωνή του γιου του, είπε «Αυτοκίνητο». «Και μετά η κόρη μου πάει στο ντουλάπι της γυναίκας μου με τις τσάντες και λέει:,« Δικά μου!». Έτσι η ζωή μου είναι διασκεδαστική».

Η πρώην νταντά των Clooneys, Connie Simpson, επέμεινε ότι τα παιδιά παίρνουν τις ιδιαίτερες προσωπικότητές τους από τους γονείς τους. «Ήταν πραγματικά αστείο, επειδή το κοριτσάκι παίρνει από τη μητέρα του και το αγοράκι από τον μπαμπά του», είπε στο People το 2018. «Έχει να κάνει με το μεγάλωμα… θα μπορούσατε να το δείτε και εσείς κάθε μέρα αν ήσασταν μαζί τους. Το βλέμμα που έχει ο George στις ταινίες , το έχει και ο γιος του και σκεφτόμουν ότι αυτό είναι το πιο χαριτωμένο πράγμα».