Sharon Stone: Αυτός ήταν ο μισθός της για το "Βασικό Ένστικτο"

04.06.2021
Sharon Stone: Αυτός ήταν ο μισθός της για το "Βασικό Ένστικτο"
Κι όμως, είναι πολύ λιγότερα απ'όσα περίμενες

Ο πιο θρυλικός ρόλος της Sharon Stone είναι αναμφίβολα εκείνος της Catherine Tramell ταινία "Βασικό Ένστικτο". Παρόλα αυτά, το ποσό το οποίο πληρώθηκε η ηθοποιός για τη συμμετοχή της στην ταινία είναι σοκαριστικά λίγο - 500.000 δολάρια - και πόσο μάλλον όταν το συγκρίνεις με τα 14 εκατομμύρια τα οποία πληρώθηκε ο συμπρωταγωνιστής της, Michael Douglas.

Kate Winslet: Ποιο αντικείμενο έκλεψε από τα γυρίσματα του Τιτανικού

Στην εκπομπή του Tom Power, η ηθοποιός είπε: "Δεν πληρώθηκα να για να κάνω το Βασικό Ένστικτο. Έβγαλα λίγα χρήματα. Ο Michael Douglas έβγαλε 14 εκατομμύρια και είχε και ποσοστά από τα έσοδα της τανίας". Η ίδια υποστήριξε πως τα λίγα λεφτά που έβγαλε από τη συμμετοχή της στην ταινία, δεν της έφταναν για να αγοράσει ένα φόρεμα για τα Όσκαρ τον επόμενο χρόνο. "Ήμουν σε αυτή την περίεργη κατάσταση όπου ξαφνικά έγινα διάσημη αλλά δεν είχα χρήματα".

Αυτή είναι η φημολογούμενη νέα σύντροφος του Brad Pitt

"Άνθρωποι σκαρφάλωναν στο αυτοκίνητό σου. Προσπαθείς να περπατήσεις στον δρόμο και ξαφνικά 30 άνθρωποι που ψώνιζαν, τρέχουν και σε κυνηγούν", πρόσθεσε η Stone, η οποία επίσης είπε ότι δεν είχε αρκετά χρήματα για την προσωπική της ασφάλεια, ενώ έκανε αναφορά και σε ένα περιστατικό στο Φεστιβάλ των Καννών όταν όλα τα υπάρχοντά της είχαν κλαπεί από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της. Για να καταφέρει να φύγει, το προσωπικό του ξενοδοχείου δημιούργησε έναν προστατευτικό κύκλο, για να τη βοηθήσουν να αποφύγει τους χιλιάδες κόσμου, που είχαν συγκεντρωθεί απ'έξω.

Για την ερμηνεία της στην ταινία, η ηθοποιός έλαβε υποψηφιότητα Χρυσής Σφαίρας, υποψηφιότητα βραβείου από την Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου του Σικάγου και βραβείου Saturn.