Ηρακλής Τσουζίνοφ: Τα μηνύματα της κοπέλας του, που, όμως, δεν είναι πια κοπέλα του

16.12.2020
Ηρακλής Τσουζίνοφ: Τα μηνύματα της κοπέλας του, που, όμως, δεν είναι πια κοπέλα του
«Τα "σπάσαμε" με την Αγγελική, όμως φαντάζομαι ότι σκέφτεται τα καλύτερα για μένα», είπε αμέσως μετά τη μεγάλη βραδιά ο νικητής του φετινού GNTM

Οι φήμες είχαν αρχίσει πριν από λίγες μέρες, ύστερα από ένα κάπως "άβολο" τηλεφώνημα που έκανε ο Ηρακλής (μέσα από το σπίτι του GNTM ακόμη) στη σύντροφό του, Αγγελική Κάτρη.

“Ποιος είναι; Μου κάνεις πλάκα… Έχω πάθει σοκ τώρα… Είμαι σε σοκ”, του είχε πει εκείνη απαντώντας στο τηλέφωνο. Τότε, είχε ειπωθεί ότι το ζευγάρι δεν είναι μαζί και ότι τον καιρό που ο Ηρακλής είχε βγει εκτός, η κατάσταση μεταξύ της είχε ξεκαθαρίσει.

“Η φάση είναι ότι έχω γνωρίσει άλλα άτομα και έχω συνηθίσει σε άλλη φάση και γενικά θα χρειαστεί παραπάνω χρόνος για να μπω στον ίδιο ρυθμό με την Αγγελική. Είναι σαν να έχεις ξεσυνηθίσει κάτι. Θα ξεκινήσει μία άλλη ζωή που για την Αγγελική μπορεί να φανεί εντελώς διαφορετική”, είχε δηλώσει ο ίδιος ο Ηρακλής μετά το τηλεφώνημα.

Επίσημα, όμως, δεν είχαμε άλλα στοιχεία.

Μέχρι σήμερα που προβλήθηκαν σχετικές δηλώσεις του Ηρακλή μετά τη μεγάλη νίκη του. "Τι θα λέει η κοπέλα σου;", τον ρώτησαν από την εκπομπή "Στη φωλιά των Κου Κου".

«Η Αγγελική λογικά θα σκέφτεται τα καλύτερα για μένα. Ελπίζω να με στηρίζει. Αλλά δεν μπορεί να κρατάει τον τίτλο της κοπέλας μου. Τα “σπάσαμε”. Θέλω να αφοσιωθώ στον επαγγελματικό μου εαυτό και όχι στον προσωπικό μου» απάντησε εκείνος, βάζοντας τέλος στις φήμες. Ο Ηρακλής είναι single.

Την ίδια στιγμή, πάντως, η Αγγελική, όντως, εξέφραζε δημόσια τη στήριξή της στον πρώην σύντροφό της μέσα από δύο stories της. Στο μεν πρώτο προέτρεπε τον κόσμο να τον ψηφίσει με το G3 που του αντιστοιχούσε, στον μεν δεύτερο εξέφραζε τη χαρά της για τη νίκη του τονίζοντας ότι την άξιζε 100%

%PHOTO3%