Mαρία Μπακοδήμου: Η απίθανη φωτογραφία που μοιράστηκε για τα γενέθλια του γιου της

03.11.2020
Mαρία Μπακοδήμου: Η απίθανη φωτογραφία που μοιράστηκε για τα γενέθλια του γιου της
Πανευτυχής η διάσημη μητέρα γύρισε τον χρόνο 20 χρόνια πίσω και ευχήθηκε στον πρωτότοκό της.

Πολύ συχνά μοιράζεται εικόνες από την προσωπική της ζωή η Μαρία Μπακοδήμου και οι δυο γιοί της έχουν πάντα "περίοπτη" θέση σε αυτές.

Σήμερα, ήταν ο Νικήτας που είχε την τιμητική του καθώς είναι τα γενέθλιά του. Ο πρώτος γιος της ελληνίδας παρουσιάστριας και του πρώην συζύγου της, Δημήτρη Αργυρόπουλου γίνεται σήμερα (3/11/2020) 20 χρονών και εκείνη του ευχήθήκε διαδικτυακά με μια γλυκύτατη φωτογραφία του 2000.

"Χρόνια πολλά αγόρι μου @nikitasargyropoulos_ Δεν κατάλαβα ποτε πέρασαν κιολας 20 χρόνια. Σε λατρεύω γιε μου κι είμαι περήφανη για σένα #happybirthday #motherandson", γράφει στη λεζάντα και ιδού:

Από την πλευρά του ο περήφανος πατέρας Δημήτρης Αργυρόπουλος επιλέγει μια δική του (φυσικά) φωτογραφία για να ευχηθεί στον πρωτότοκό του και συγκινεί με τα όσα γράφει στη λεζάντα.

"20 χρόνια πριν ... Χρονια πολλα αγοράκι μου. Πέτα ψηλά στην νέα σου 10ετια❤️ Σ´αγαπώ πολύ! @nikitasargyropoulos_ #20yearsold #bdayboy #Niki #firstofthethree #proudfather"

Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι η Μαρία Μπακοδήμου και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια (και μάλιστα όχι κάτω από τις καλύτερες συνθήκες) όμως με τον καιρό κατάφεραν και όχι μόνο γεφύρωσαν τις όποιες διαφορές τους, αλλά έχουν δημιουργήσει μια ξεχωριστή οικογένεια γεμάτη αγάπη.