Μαρία Κίτσου: Τι απαντά για την απουσία της από τα Κορφιάτικα Βραβεία και την αποχώρηση του Βασίλη Μπισμπίκη [video]

29.10.2020
Μαρία Κίτσου: Τι απαντά για την απουσία της από τα Κορφιάτικα Βραβεία και την αποχώρηση του Βασίλη Μπισμπίκη [video]
Η απάντησή της ηθοποιού ήρθε On Camera παραλαμβάνονας ένα ακόμη βραβείο, κάπως διαφορετικό, όμως!

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε πριν από λίγες μέρες στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την απονομή των Κορφιάτικων Βραβείων στο Δημοτικό Θέατρο στον Πειραιά όταν έγινε γνωστό ότι η Μαρία Κίτσου, που επρόκειτο να βραβευτεί, δεν παραβρέθηκε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι διοργανωτές πρότειναν να δώσουν αλλού το βραβείο (πράγμα που δεν έγινε, φυσικά) με αποτέλεσμα ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος αυτό τον καιρό "ταλαιπωρεί" τη "Λενιώ" της Μαρίας Κίτσου ως ο διευθυντής των φυλακών όπου κρατείται και επρόκειτο να παραλάβει το επόμενο βραβείο, να αποχωρήσει από την αίθουσα, προφανώς ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Οι άνθρωποι της εκομπής "Στη φωλιά των Κου Κου" του Star βρήκαν την ελληνίδα πρωταγωνίστρια και σε άκρως χιουμοριστική διάθεση, αφού της πρόσφεραν ακόμη ένα βραβείο, τη ρώτησαν σχετικά με το θέμα. Εκείνη απάντησε χωρίς δισταγμούς και εξήγησε ότι προέκυψε ένα νυχτερινό γύρισμα που δεν μπορούσε να αποφύγει και ότι το βραβείο της παρέλαβε για εκείνη ο σκηνοθέτης της, Μάνος Καρατζογιάννης. Στην "κακιά στιγμή" απέδωσε την όλη αναστάτωση η Μαρία Κίτσου.

Όσο για τον συμπρωταγωνιστή της και τη δική του αντίδραση; «Ο Βασίλης είναι ένας εξαιρετικός συνάδελφος, τον αγαπώ πολύ παρά τα όσα μου κάνει στο σίριαλ, αλλά βλέπω ότι είναι ένας άνθρωπος που είναι "σπαθί" και τον αγαπώ και τον ευχαριστώ».

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα: