«Άγριες Μέλισσες»: Η Έλλη Τρίγγου και ο Αργύρης Πανταζάρας άφησαν το Διαφάνι και πήγαν στις Κάννες

29.10.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Η Έλλη Τρίγγου και ο Αργύρης Πανταζάρας άφησαν το Διαφάνι και πήγαν στις Κάννες
Σε περίπτωση που δεν το ήξερες, οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν ζευγάρι επί πολλά χρόνια ενώ φέτος συνυπάρχουν και θεατρικά με μεγάλη επιτυχία.

Η Έλλη Τρίγγου και ο Αργύρης Πανταζάρας βρίσκονται στις Κάννες και οι κοινές τους φωτογραφίες κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου -μαζί με την απορία αν ο έρωτάς τους έχει αναζωπυρωθεί

Γιατί ναι οι δύο ηθοποιοί είχαν δεσμό για τέσσερα χρόνια, πριν χωρίσουν το 2018 λόγω απόστασης.

Φέτος η Έλλη και ο Αργύρης συμπρωταγωνιστούν σε μια ανατρεπτική εκδοχή του έργου "Ρωμαίος και Ιουλιέττα" με τίτλο "This is not Romeo and Juliet" [φωτό κάτω] και αυτές τις μέρες ταξίδεψαν μαζί στις Κάννες για να στηρίξουν τη φίλη τους Ελένη Καλογηροπούλου που συμμετέχει στο κινηματογραφικό φεστιβάλ με την ταινία "Motorway 65"

This is... ROMEO&JULIET R: Την αγάπη σου αντάλλαγμα δως μου για τη δική μου! J: Εγώ κιόλα στην έδωσα πρώτου μου τη ζητήσεις... Ωστόσο θα θελα να σου την πάρω πίσω! Ρωμαίος κ Ιουλιέτα @william.shakespeare.official @ellitringou / @argyris_pandazaras Photo by: @nikospandazaras Production: @momentum_theatre Direction: @argyris_pandazaras Costume design: @lina_stavropoulou_ & @ginailiopoulou = @naki__naki_ Set design: @dimitrazigk Light design: Sakis Birbilis Movement: @con__pap Dramaturgy: @theodorakapralou Coproduction: @poreia_theatre #momentum_theatre #theatre #setdisign #lightdesign #romeoandjuliet #infinity

A post shared by Argyris Pandazaras (@argyris_pandazaras) on Oct 24, 2020 at 2:16am PDT

Η παρέα μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες τις οποίες μπορείς να δεις στη συνέχεια, όμως εμείς ξεχωρίζουμε αυτή που μοιράστηκε στο Instagram της η ίδια η τηλεοπτική "Ασημίνα Σταμίρη". Σε αυτή τη βλέπουμε να έχει κλείσει κάπως τα μάτια της μέσα στην κινηματογραφική αίθουσα με τον Πανταζάρά να την "τσακώνει" επ' αυτοφόρω και να τη φωτογραφίζει κιόλας. Ιδού: