Η Emily Ratajikowski είναι έγκυος όμως δεν αποκαλύπτει το φύλο του μωρού - Ο λόγος μπορεί να σε εκπλήξει

27.10.2020
Η Emily Ratajikowski είναι έγκυος όμως δεν αποκαλύπτει το φύλο του μωρού - Ο λόγος μπορεί να σε εκπλήξει
Πανευτυχής η 29χρονη καλλονή ετοιμάζεται να γίνει μητέρα για πρώτη φορά και εξηγεί τα όσα νιώθει σχετικά.

Η Emily Ratajkowski και ο Bear-McClard αντάλλαξαν όρκους σε μια εξαιρτικά ιδιωτική πολιτική τελετή στη Νέα Υόρκη στις 23 Φεβρουαρίου 2018. Η ανακοίνωση του γάμου τους είχε προκαλέσει αίσθηση καθώς ήρθε μόλις λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό του μοντέλου με τον πρώην σύντροφο της, Jeff Magid. Αντίθετα σε όσους έπαιζαν στοιχήματα, δίνοντας στον έγγαμο βίο τους μόλις λίγες... μέρες ζωής, σήμερα, οι δυο τους περιμένουν το πρώτο τους παιδί και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ετυχισμένοι.

Την ανακοίνωση του χαρμόσυνου νέου έκανε η ίδια η Ratajkowski μέσω social media με τα... αποκαλυπτήρια ενός πολύ ξεχωριστού digital εξωφύλλου που της έχει αφιερώσει η Vogue και μία σειρά φωτογραφιών και βίντεο με πρωταγωνίστρια την... κοιλίτσα της!

Στο κείμενο που υπογράφει η ίδια στη Vogue, η Emily εξηγεί ότι στην ερώτηση που κάνουν στην ίδια και τον σύζυγό της σχετικά με το φύλο του μωρού τους δεν θέλουν να απαντήσει σχετικά γιατί δεν μπορούν. Συγκεκριμένα διαβάζουμε τα εξής:

"Θα θέλαμε να απαντήσουμε ότι δεν θα ξέρουμε το φύλο του παιδιού μέχρι αυτό να φτάσει τα 18 και να μας πει το ίδιο. Όλοι γελάνε με αυτό. Ωστόσο υπάρχει αλήθεια σε αυτό που λέμε. Η αλήθεια που αφορά στις πιθανότητες που θέλουν το θέμα του φύλου κάπως πιο περίπλοκο από το είδος των γεννητικών οργάνων που θα έχει το παιδί μας όταν γεννηθεί. Η αλήθεια είναι πως τελικά δεν έχουμε ιδέα για το ποιος - ή μάλλον τι- μεγαλώνει μέσα στην κοιλιά μου".

Μάλιστα... Σε κάθε περίπτωση, η Emily αναμένεται να γεννήσει σε λίγους μήνες και μαζί με εκείνη θα δούμε κι εμείς ποιος -ή, τι, όπως λέει η ίδια- μεγάλωσε μέσα στην κοιλιά της!