Τζούλια Νόβα: "Το αγόρι μου με άφηνε κλειδωμένη στο σπίτι"

15.10.2020
Τζούλια Νόβα: "Το αγόρι μου με άφηνε κλειδωμένη στο σπίτι"
Η παρουσιάστρια μίλησε για την παθολογική ζήλεια που έχει υποστεί

Στην κάμερα του Pop Up μίλησε η Τζούλια Νόβα, αποκαλύπτοντας πως έχει υπάρξει θύμα παθολογικής ζήλειας σε παλιότερη σχέση της και πως ο τότε σύντροφος της είχε φτάσει σε ακραία σημεία στην προσπάθεια του να την περιορίσει.

Δες και αυτό: "Το αγόρι μου ζήλεψε όταν με έκανε follow ο Κωνσταντίνος Αργυρός"

"Το πρώτο μου αγόρι δεν με άφηνε καν να βγαίνω από το σπίτι. Όταν έλειπε, δεν με άφηνε να βγαίνω ούτε στο μπαλκόνι. Αν πήγαινε το καλοκαίρι με τους γονείς του διακοπές για έναν, δύο μήνες στα νησιά εγώ ήμουν κλειδωμένη σπίτι. Ούτε μπαλκόνι. Τίποτα" είπε η ίδια.

Η παρουσιάστρια μίλησε επίσης και για τον χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου το περασμένο καλοκαίρι. "Στην αρχή, όταν χώρισα, ήμουν αρκετά ταραγμένη. Μιλάμε τώρα με τον Γιάννη, η σχέση μας είναι καλύτερη, καμία σχέση με πριν. Κάτι υπάρχει τώρα στη ζωή μου, αλλά δεν θέλω να το συζητήσω, είναι πολύ νωρίς. Το να υπάρχει φλερτ στη ζωή μου είναι απολύτως φυσιολογικό, δεν θα έμενα στο ράφι όλο αυτόν τον καιρό" δήλωσε.

Αυτό το είδες; Πέτρος Λαγούτης: Συγκλονίζει ο ηθοποιός περιγράφοντας το μαρτύριο του τζογαδόρου! [Photo+Video]

"Όταν έμαθα ότι ο Γιάννης έχει προχωρήσει στη ζωή του το πήρα πολύ θετικά. Ήθελα να τον δω χαρούμενο. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να βγούμε και ζευγάρια με τη νέα σχέση του Γιάννη. Όταν έμενα με τον Γιάννη είχε τύχει να φιλοξενήσουμε και την πρώην γυναίκα του στο σπίτι, εκείνη δεν το άντεχε, εγώ δεν είχα πρόβλημα" αποκάλυψε η Τζούλια Νόβα.

Δες το βίντεο: