Πέτρος Λαγούτης: Συγκλονίζει ο ηθοποιός περιγράφοντας το μαρτύριο του τζογαδόρου! [Photo+Video]

13.10.2020
Πέτρος Λαγούτης: Συγκλονίζει ο ηθοποιός περιγράφοντας το μαρτύριο του τζογαδόρου! [Photo+Video]
Για το στρες, το άγχος και το μαρτύριο που βίωσε από την εξάρτησή του στον τζόγο, μίλησε ο ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης.

Στην εξομολόγησή του που προβλήθηκε στο Happy Day ο ηθοποιός και πρώην σύζυγος της Μυρτώς Αλικάκη μιλά με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τις δύσκολίες που πέρασε και συγκλονίζει.

Το μαρτύριο του τζογαδόρου

"Ζει σε ένα μόνιμο άγχος ο τζογαδόρος, σε ένα μόνιμο στρες. Τα μαλλιά μου άσπρισαν μέσα σε τρία, τέσσερα χρόνια. Έχω καθίσει σε χώρο τζόγου 36 ώρες συνεχόμενα, άυπνος, μόνο με καφέ και τσιγάρο. Και θα καθόμουν κι άλλο, αν είχα χρήματα. Σιγά σιγά αρχίζεις μέσα σε αυτή τη μοναχικότητα να χάνεις τους φίλους σου, χάνεις συναίσθημα, το συναίσθημα σου παγώνει γιατί δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Λες ψέματα, αλλά δεν το κάνεις κακόβουλα, δεν θέλεις να βλάψεις κανέναν, νομίζεις ότι θα τα διορθώσεις όλα και θα ξαναγυρίσουν όλα στη θέση τους.

Αυτή τη φωτογραφία την τράβηξε ένας φιλος, ο @manos_veziris στην Πατμο το καλοκαίρι για τις ανάγκες ενός casting που μου ζητήθηκε μια πρόσφατη φωτογραφία.. Την ανεβάζω γιατί κοιτώντας την σήμερα κατά τύχη διαπίστωσα ότι μου αρέσει .. μου αρέσει γιατί είμαι εγώ, με βλέπω καθαρά., με αναγνωρίζω μέσα στα μάτια μου κ αυτό το θεωρώ επίτευγμα ! Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε, όλα στην ώρα τους έρχονται κ την ώρα μας δεν την ξέρουμε από πριν, την φτιάχνουμε όμως εμείς #thoughts #summer2020 #feelingnice

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petros (@petros_lagoutis_official) στις 13 Σεπ, 2020 στις 5:25 πμ PDT

"Παίζεις όλη σου τη ζωή"

Ο τζογαδόρος πιστεύει… άντε να τα πάρω πίσω, να τα βάλω στη θέση τους, να τελειώνουμε. Όντας μέσα στο τζόγο, το μόνο που με ενδιέφερε ήταν τα χρήματα και τώρα.Δεν υπάρχουν ενδιαφέροντα, δεν υπάρχει ερωτική ζωή, δεν μπορεί κανένας ερωτικός σύντροφος να σου προσφέρει αυτή την αδρεναλίνη κι όλο αυτό που σου δημιουργεί μια μπίλια που γυρίζει γύρω από κάποιους αριθμούς και εκείνη την ώρα εσύ παίζεις όλη σου τη ζωή", είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

Δείτε το βίντεο: