Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου με αγορέ πλατινέ μαλλί: "Δεν είμαι η κακιά μάγισσα... Είμαι ένα μέρος της νεότερης ελληνικής ιστορίας"

03.10.2020
Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου με αγορέ πλατινέ μαλλί: "Δεν είμαι η κακιά μάγισσα... Είμαι ένα μέρος της νεότερης ελληνικής ιστορίας"
Καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Πρωινό" ήταν χθες (2/10/2020) η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου και άνοιξε την καρδιά της στη Φαίη Σκορδά.

Η τελευταία φορά που είχαμε δει δημόσια τη Δήμητρα Παπανδρέου ήταν τον Μάιο, όταν ο φωτογραφικός φακός την είχε "τσακώσει" στην εκκλησία. Ήταν η πρώτη φορά που τη βλέπαμε με κοντό μαλλί (πορτοκαλί, για την ιστορία), με ένα πιο... ατημέλητο look και πραγματικά αγνώριστη. Η χθεσινή της εμφάνιση ήταν τελείως διαφορετική.

Με πιο κοντό και πιο ξανθό μαλλί και ντυμένη στα λευκά, η Δήμητρα Παπανδρέου κάθισε απέναντι στη Φαίη Σκορδά και απάντησε στις ερωτήσεις της για τα πάντα.

Μεταξύ των όσων είπε, ξεχωρίζουμε το κομμάτι όπου τόνισε πόσο την έχουν κακοποιήσει ως γυναίκα τα ΜΜΕ. "Εφαγα όση λάσπη άντεχα", είπε σε κάποιο σημείο, ενώ υπογράμμισε ένα συγκεκριμένο περιστατικό: «Υπήρχε περιοδικό μιας εποχής που ήταν η Μαργαρίτα να κρατάει το κεφάλι μου ως Σαλώμη. Είχαν αποκρουστικά θέματα, δεν μιλάω απλώς για μια γύμνια. Που και αυτή ήταν μια φυσιολογική εποχή των 20 μου, που δεν είχα καμία σχέση ούτε με πολιτική, ούτε με πολιτικούς».

Για τη στρεβλή εικόνα της που παρουσιάστηκε στον κόσμο μίλησε κάποια στιγμή τονίζοντας ότι «Δεν είμαι η κακιά μάγισσα που εκμεταλλεύτηκε τα πάντα. Εκμεταλλεύτηκε τον Παπανδρέου, εκμεταλλεύτηκε το όνομά της… Παρουσίασαν την εικόνα μια γυναίκας που γδυνόταν, εύκολης… Ήμουν μια βαθιά σκεπτόμενη γυναίκα. Mια γυναίκα που πιστεύει, μια γυναίκα που αγάπησε τον άντρα της σε μεγάλο βαθμό».

Στη συνέχεια η συζήτηση γύρισε στις προτάσεις που έχει δεχτεί από τηλεοπτικά σόου και συγκεκριμένα από το Just The 2 of Us και γιατί την αρνήθηκε, όπως και μια από το Dancing With The Stars παλιότερα.

«Έχω μια ιστορία που δεν διακυβεύεται. Είμαι άλλο πράγμα εγώ. Για όλα τα λεφτά του κόσμου δεν θα το έκανα. Δεν θα το έκανα γιατί είμαι ένα μέρος της νεότερης ελληνικής ιστορίας. Δεν υπάρχει τίμημα γι’ αυτό. Είμαι άλλη κατηγορία», απάντησε συγκεκριμένα.

Ιδού και όλη η συνέντευξη, όπως την είδαμε χθες το πρωί.