Βαρύ πένθος για τη Μιμή Ντενίση: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

22.09.2020
Βαρύ πένθος για τη Μιμή Ντενίση: Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της
Οι δυο γυναίκες ήταν πάρα πολύ δεμένες.

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η Μιμή Ντενίση με μία ανάρτησή της στο instagram ως εξής:

"Μια βδομαδα πριν λιαζοταν στην πλατεια του χωριου στα Καναλια.Στην πατριδα του αντρα της που τοσο αγαπησε.Χτες εφυγε απο την ζωη..η μαμα μου..η μανα μας..η γιαγια μας!! Χωρις προειδοποιηση!! Δεν ηταν ποτε αρρωστη!ομως η καρδια της την προδωσε!!!! Εφυγε οπως ηθελε ορθια γελαστη περιποιημενη τολμηρη!! Για μας το σοκ ειναι τεραστιο..Της οφειλω τα παντα!! Το γλυκο που εφτιαξε το Σαββατο ειναι ακομα στο τραπεζι..!! Η κηδεια της θα γινει την Πεμπτη σε κλειστο οικογενειακο κυκλο.Μακαρι να μπορουσα να σας εχω ολους κοντα μου να την απχαιρετησετε..ξερω ποσοι πολλοι την αγαπουσαν!!Μια προσευχη απο μακρια μου φτανει!"

Οι δυο γυναίκες ήταν πολύ δεμένες ενώ η σχέση τους ήταν πολύ στενή και με την αδελφή της Μιμής, Σοφία, τον γιο εκείνης και τη Μαριτίνα, την κόρη της Μιμής. Πρόσφατα, μάλιστα, στη γιορτή της αδελφής της, η ελληνίδα ηθοποιός είχε μοιραστεί μία οικογενειακή φωτογραφία τους.

Ηκυρία Μαρία Ντενίση, πάντα φινετσάτη και αρχοντική ήταν πολύ αγαπητοί σε όλους τους φίλους της κόρης της, οι οποίοι έσπευσαν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους.