The Voice - Αντωνία Καούρη: Η συγκλονιστική ερμηνεία και το φλερτ με τον Μουζουράκη [video]

21.09.2020
The Voice - Αντωνία Καούρη: Η συγκλονιστική ερμηνεία και το φλερτ με τον Μουζουράκη [video]
Ακόμη ένα επεισόδιο με Blind Auditions για το δημοφιλές Talent Show του ΣΚΑΪ και μία συμμετοχή ξεχώρισε για πολλούς λόγους.

Ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, η Ελεονώρα Μελέτη και ο Πάνος Μουζουράκης άκουσαν πολλά ταλέντα στο χθεσινό δεύτερο επεισόδιο των Blind Auditions, διεκδίκησαν τους υποφηφίους τους, αστειεύτηκαν, γέλασαν, συγκινήθηκαν. Και το κοινό μαζί τους.

Από όλους τους διαγωνιζόμενους που πέρασαν από τη σκηνή χθες, η παρουσία που ξεχώρισε, χωρίς αμφιβολία ήταν αυτή της Αντωνίας Καούρη. Η 23χρονη μουσικός εντυπωσίασε τόσο με την ερμηνεία της, όσο με την εμφάνισή της, ενώ μεγάλη εντύπωση προκάλεσε μία "εμμονή" που έδειξε να έχει με τον Πάνο Μουζουράκη.

Το εμβληματικό "Purple Rain" του Prince επέλεξε να ερμηνεύσει η πανέμορφη Αντωνία, η οποία έπαιζε ταυτόχρονα και πιάνο, και έκανε και τέσσερις κριτές να γυρίσουν.

Μίλησαν όλοι με σπουδαία λόγια και τη διεκδίκησαν δυναμικά. Ή, μάλλον, σχεδόν όλοι γιατί ο Πάνος Μουζουράκης δεν άνοιξε ούτε στιγμή το στόμα του. Ίσως του ξέφυγε ένα "ουάου"!

Η Αντωνία, βέβαια, δεν το άφησε αυτό να περάσει έτσι. Τον προκάλεσε πολλές φορές να πει κάτι, όμως εκείνος δεν άλλαξε τη στάση του, προκαλώντας, όντως, μια μικρή απορία. Σε όλους.

Αυτό το κάτι μεταξύ φλερτ και εμμονής πάντως, δεν ξέρουμε πώς "ζύγισε" στο μυαλό της νεαρής, η οποία τελικά επέλεξε την ομάδα του Σάκη.

Ιδού και το εν λόγω βίντεο: