Η σχέση του Brad Pitt με τη Σαϊεντολογία και γιατί τελικά "έφυγε τρέχοντας"

21.09.2020
Η σχέση του Brad Pitt με τη Σαϊεντολογία και γιατί τελικά "έφυγε τρέχοντας"
Νέες αποκαλύψεις μιλάνε για συμμετοχή του ηθοποιού σε τελετές και οργανώσεις

Νέες αποκαλύψεις που έγιναν από το Page Six μιλάνε για απόπειρα του Brad Pitt να γίνει μέλος της Σαϊεντολογίας μεταξύ των ετών 1989 και 1993 και κατά τη διάρκεια της σχέσης του με την Juliet Lewis.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ηθοποιός πέρασε τρία χρόνια στην οργάνωση συμμετέχοντας σε τελετές, συνεδρίες και ειδικά μαθήματα.

Δες και αυτό: Jennifer Aniston - Brad Pitt: H πρώτη κοινή σκηνή που μοιράστηκαν ύστερα από χρόνια ήταν... ερωτική [video]

Πηγή της The Sun από την Εκκλησία της Σαϊεντολογίας στο Portland δήλωσε ότι ο ηθοποιός έδινε το παρών σε πολύωρες τελετές εξαγνισμού, οι οποίες γίνονταν μέσα σε σάουνα, ενώ μαζί του είχε υποχρεωτικά μια 15χρονη κοπέλα την οποία είχαν ορίσει να παρακολουθεί την πρόοδό του.

Η εν λόγω κοπέλα ήταν η κόρη ενός εξέχοντος μέλους του κινήματος της Σαϊεντολογίας. Σύμφωνα με αρχεία της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας, ο Pitt ολοκλήρωσε κάποιες συνεδρίες τον Ιούλιο του 1991 και "ένα ειδικό μάθημα για την ανθρώπινη αξιολόγηση" τον Μάιο του 1993.

Αυτό το είδες; Emily Ratajkowski: Κατηγορεί φωτογράφο για σεξουαλική επίθεση μετά από φωτογράφηση

Στη διαδικασία της εκπαίδευσής του περιλαμβάνονταν και κάποιες φραστικές επιθέσεις, τις οποίες εκείνος δεν δέχθηκε, εγκαταλείποντας τελικά την Εκκλησία, η οποία προσπάθησε να τον μεταπείσει χωρίς αποτέλεσμα.