Christina Aguilera: Μιλάει για το διάσημο φιλί στο στόμα με τη Madonna

21.09.2020
Christina Aguilera: Μιλάει για το διάσημο φιλί στο στόμα με τη Madonna
"Για εμένα δεν ήταν κάτι το σοκαριστικό"

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Christina Aguilera μίλησε για το φιλί στο στόμα που μοιράστηκε με την Madonna το 2003 στη σκηνή των MTV Video Music Awards.

"Ειλικρινά, εκείνη την εποχή, ποτέ δεν σκέφτηκα κάτι γι' αυτό. Δεν ήταν σοκαριστικό τότε. Για μένα, δεν είναι σοκαριστικό ούτε τώρα. Αλλά είναι τόσα πολλά άλλα πράγματα" είπε η 39χρονη τραγουδίστρια.

Δες και αυτό: Halle Berry: Είναι ξανά ερωτευμένη και το ανακοίνωσε με τον πιο cool τρόπο

Το 2018, η ίδια είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο περιστατικό και είχε πει πως τα media εστίασαν περισσότερο στο φιλί ανάμεσα στη Britney Spears και τη Madonna παρά στο δικό της, χαρακτηρίζοντας το ενδιαφέρον τους ως "περίεργο". "Ξέρεις γιατί το έκοψαν; Για να δουν την αντίδραση του Justin Timberlake. Είδα την εφημερίδα το επόμενο πρωί και σκέφτηκα ότι με άφησαν έξω από αυτό", είχε πει η ίδια.

Αυτό το είδες; Katie Holmes: Τα δημόσια φιλιά με τον αγαπημένο της που ξάφνιασαν - Αυτό δεν έχει ξαναγίνει

Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης για το πόσο επηρέασε η Madonna την καριέρα της, λέγοντας "Όταν ήμουν μικρή, δεν μου επέτρεπαν να την ακούω ή να παρακολουθώ τα βίντεό της, ήταν απαγορευμένο. Μετά μεγάλωσα και ανακάλυψα την δισκογραφία και τα βιντεοκλίπ της και το γεγονός πως περνούσε τέτοιο μήνυμα. Μου έδωσε έμπνευση, να θέλω να αλλάζω, να με σπρώχνω στα όρια, να επανεφευρίσκω τον εαυτό μου, να ανακαλύπτω καινούργια πράγματα για μένα", ολοκλήρωσε λέγοντας η Aguilera.