Δημήτρης Αρβανίτης: «Έστειλα ηθοποιό σπίτι για μπάνιο επειδή «μύριζε τσικνίλα»! [Βίντεο]

21.09.2020
Δημήτρης Αρβανίτης: «Έστειλα ηθοποιό σπίτι για μπάνιο επειδή «μύριζε τσικνίλα»! [Βίντεο]
Ο Δημήτρης Αρβανίτης είναι από τους ανθρώπους που δε μασάνε τα λόγια τους.

Ο σκηνοθέτης των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών, μίλησε στην εκπομπή «Αννίτα Κοίτα» και αναφέρθηκε στους ηθοποιούς, στις παρουσιάστριες αλλά και στο πως έφτασε να απολύσει την κόρη του. Μάλιστα αναφέρθηκε και σε δύο απίστευτα περιστατικά που βίωσε στη διάρκεια γυρισμάτων.

Ο ίδιος ανέφερε:
«Σε ένα γύρισμα έπαιζε η Θέμις Μπαζάκα και ο ηθοποιός που έπαιζε μαζί της είχε ξενυχτήσει το βράδυ και μύριζε ολόκληρος από πάνω μέχρι κάτω τσικνίλα. Ήμασταν σε ένα σπίτι και του λέω θα μπεις και θα κάνεις μπάνιο.

Την Κάτια Δανδουλάκη την αγαπώ γιατί είναι ηθοποιός, κυρία και συνεπέστατη. Μια ημέρα έπαιζε με έναν ηθοποιό και του λέω γιατί δεν ήρθες διαβασμένος όπως η κυρία Δανδουλάκη και μου λέει εγώ να κάτσω να διαβάσω για ένα τηλεοπτικό; Και του λέω σιγά ρε μεγάλε έχεις μια ηθοποιό που βλέπεις πως σε κοιτά αυτήν τη στιγμή. Κοίταξε το βλέμμα της κι αν αντέχεις να την κοιτάς πάει να πει ότι είσαι τόσο άδειος εσωτερικά, τέτοιος ξεπλυμένος κουβάς που έκανα τεράστιο λάθος που σε πήρα κι η Κάτια έκανε κάτι απλό. Βάρεσε παλαμάκια. Αυτό το παιδί δεν κατάλαβε και σήμερα είναι στα αζήτητα.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με ένα πολύ χαρούμενο πρόσωπο την Μαλέσκου. Κάθισα να την δω γιατί έχει μια φωτεινότητα. Μιλάει εξαιρετικά ελληνικά, έχει τρόπο και θεωρώ ότι είναι ένα plus στην ελληνική τηλεόραση.

Η κόρη μου άργησε να έρθει στο γύρισμα ενώ έπρεπε να είναι πρώτη γιατί είναι κόρη μου. Έπρεπε να είναι ακόμα πιο σοβαρή και την απέλυσα.»

Δείτε το βίντεο: