Η Jennifer Aniston με άλλη... μάσκα και το μυστικό πίσω από αυτή την εμφάνιση

21.09.2020
Η Jennifer Aniston με άλλη... μάσκα και το μυστικό πίσω από αυτή την εμφάνιση
Βραδιά Emmy η χθεσινή, όμως πολύ διαφορετική από κάθε άλλη. Ας όψεται ο κορονοϊός!

Virtual η μεγάλη βραδιά της τηλεόρασης, για φέτος, με παρουσιαστή τον Jimmy Kimmel σε ένα άδειο Staples Center και όλους τους υποψήφιους -και νικητές- συνδεδεμένους διαδικτυακά από το σπίτι τους.

Το είδαμε και αυτό.

Βέβαια, ο διάσημος παρουσιαστής έκανε μία εξαίρεση και υποδέχτηκε κάποιον στο στούντιο. Η Jennifer Aniston, απαστράπτουσα, μέσα στο ασύμετρο μαύρο φόρεμα με την υπογραφή του John Galliano για τον οίκο Dior που επέλεξε να φορέσει.

Η Aniston βοήθησε τον Kimmel να παρουσιάσει το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού σε κωμωδία, έσβησε μια φωτιά που άναψε εκείνος και έτρεξε για να πάει στο σπίτι της όπου έπρεπε να είναι όταν ερχόταν η σειρά της κατηγορίες στην οποία ήταν η ίδια υποψήφια.

Ιδού το απίθανο στιγμιότυπο:

Και ναι, η Jennifer Aniston πήγε στο σπίτι της, ο Jimmy την "τσέκαρε" και βρέθηκε προ μίας μεγάλης έκπληξης, όπως και όλοι οι υπόλοιποι βέβαια, αφού στο πλάι της ήταν και τα Φιλαράκια της, Courteney Cox και Lisa Cudrow, οι οποίες τρόλαραν την όλη κατάσταση ως νυν και αεί συγκάτοικοι.

Ιδού το βίντεο που ενθουσίασε τους απανταχού θαυμαστές των Friends.

Από την πλευρά της η Jennifer Aniston, η οποία, να θυμίσουμε πριν από λίγες μέρες είχε μια πολύ "καυτή" τηλεοπτική συνάντηση με τον πρώην σύζυγό της, Brad Pitt, μοιράστηκε μία τελείως διαφορετική εικόνα από εκείνη τη βραδιά.

Με μία μάσκα όμορφιάς και τη σαμπάνια στο χέρι ετοιμαζόταν λίγες ώρες νωρίτερα η Jen και εμάς μας έκανε εντύπωση το ωραιότατο Homewear κομμάτι που επέλεξε. Και ξέρουμε πού το βρήκε!

Με την υπογραφή της εταιρείας Pour Les Femmes το σύνολο της Jen. Από οργανικό γιαπωνέζικο βαμβάκι οι συγκεκριμένες πιζάμες από την εταιρεία που έχει συνιδρύσει η Robin Right. Ιδού και η ανάλογη ανάρτηση από εκείνους.