Τόλης Βοσκόπουλος Άντζελα Γκερέκου: Γεμάτες έρωτα οι αναρτήσεις για τα 24 χρόνια γάμου τους

03.08.2020
Τόλης Βοσκόπουλος Άντζελα Γκερέκου: Γεμάτες έρωτα οι αναρτήσεις για τα 24 χρόνια γάμου τους
Ήταν 2 Αυγούστου του 1996 όταν παντρεύτηκε το διάσημο ζευγάρι και ο γάμος τους ήταν, χωρίς αμφιβολία το γεγονός της χρονιάς εκείνης.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου παντρεύτηκαν σαν χθες (3/8) πριν από 24 χρόνια στο δημαρχείο της Κέρκυρας, με κουμπάρους τον δημοσιογράφο, Τέρενς Κουίκ και τον επιχειρηματία Στέργιο Βρούσγο.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο δανδελένιο νυφικό που έφερε την υπογραφή των σχεδιαστών Χάρης - Άγγελος ενώ το κοντοκουρεμένο wet look της άφησε εποχή καθώς χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα πρωτοποριακό.

Πέντε χρόνια αργότερα, την ευτυχία του ζεύγους συμπλήρωσε η γέννηση της κόρης τους, Μαρίας, η οποία συνοδεύει από πολύ νωρίς τους γονείς της σχεδόν σε όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις στις οποίες δίνουν το "παρών".

Τόσο ο Τόλης Βοσκόπουλος (ο οποίος πρόσφατα συμπλήρωσε 80 χρόνια ζωής) όσο και η Άντζελα Γκερέκου είναι αρκετά δραστήριοι στα social media και μοιράζονται συχνά στιγμές από την προσωπική τους ζωή.

Δεν θα μπορούσαν λοιπόν, χθες, να μην κάνουν αμφότεροι αναρτήσεις με αφορμή την 24η επέτειο του γάμου τους. Ιδού λοιπόν οι δυο πανέμορφες εικόνες από εκείνη την ημέρα που επέλεξαν να μοιραστούν και εμείς τους ευχόμαστε "Χρόνια πολλά" ενώ στεκόμαστε λίγο περισσότερο στο γεμάτο έρωτα του Τόλη στη φωτογραφία που βλέπουμε στον δικό του λογαριασμό. Ξεχειλίζει έρωτα, πραγματικά!