Η Ναταλία Γερμανού αυτοτρολάρεται για την ηλικία της και γίνεται viral

31.07.2020
Η Ναταλία Γερμανού αυτοτρολάρεται για την ηλικία της και γίνεται viral
Εντάξει, "το κορίτσι δεν παίζεται", γράφει η Αφροδίτη Γραμμέλη κι εμείς προσυπογράφουμε.

Η ηλικία της Ναταλίας Γερμανού είναι εδώ και χρόνια ένα από τα πολύ αγαπημένα θέματα σε διάφορα επίπεδα κοινωνικού σχολιασμού. Και η ίδια, με την απίθανη αίσθηση του χιούμορ που τη χαρακτηρίζει, φροντίζει να μην αφήνει το θέμα ασχολίαστο όπου και όπως μπορεί.

Μία τέτοια περίπτωση υπέπεσε στην αντίληψή μας χθες, μέσα από ένα retweet της Αφροδίτης Γραμμέλη η οποία, στην ουσία "την παραδέχτηκε δημόσια".

"Ετοιμαστείτε για αύριο. Η θερμοκρασία θα φτάσει την ηλικία μου. Έβλεπα Θάντερκατς να ξέρετε.", γράφει ένας χρήστης του Twitter και η Ναταλία πήρε... πάσα.

"Αν ποτέ φτάσει τη δική μου, θα μας κάνει πατ πατ ο Άγιος Πέτρος", γράφει στο δικό της τιτίβισμα κι εμείς, μαζι με την Αφροδίτη, της βγάζουμε το καπέλο!

Για την ιστορία πάντως, η Ναταλία Γερμανού γεννήθηκε στις 22 Ιουνίου 1965 και γονείς της ήταν ο αείμνηστος δημοσιογράφος/συγγραφέας Φρέντυ Γερμανός και η γνωστή δημοσιογράφος Εριέττα Μαυρουδή.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει παλιότερα στην Ελεονώρα Μελέτη είχε πει χαρακτηριστικά για το θέμα της ηλικίας της: « Δεν θα το αποφύγει ποτέ κανείς (το θέμα της ηλικίας). Άλλωστε, τι να κρύψω; Δεν την έλεγα, απλώς απέφευγα πάρα πολύ να την πω». Μάλιστα.