Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ "ξεσπαθώνει" εναντίον εκείνων που χάκαραν τους λογαριασμούς του

28.07.2020
Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ "ξεσπαθώνει" εναντίον εκείνων που χάκαραν τους λογαριασμούς του
Δημόσια επίθεση εξαπολύει ο μοναχογιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ, ενάντια σε κακόβουλους που του "έκλεψαν" τη ζωή.

Με μία ανάρτηση στο Facebook θέλησε να στείλει μήνυμα προς κάθε ενδιαφερόμενο ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Θύμα διαδικτυακής απάτης φαίνεται ότι έπεσε ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και μάλιστα "ταλαιπωρείται" τους τελευταίους 5 μήνες.

Συγκεκριμένα, στον λογαριασμό του στο Facebook διαβάσαμε τα εξής:


Αυτός που μου χακάρει το ρουτερ, τα laptops μου και τα κινητά μου τηλέφωνα επί 5 μήνες ,συνεχίζει μαζί με κάποιους φίλους του hackers, να μου διαλύει τα πάντα, ελέγχει όλους τους email λογαριασμούς μου, όλα τα social media μου, καθώς και χρεώνει debit κάρτες και τους λογαριασμούς μου στην COSMOTE. Και έχει και το θράσος να με απειλεί , ότι θα μου κάνει μήνυση , εάν πω ΔΗΜΟΣΙΑ το όνομα του. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο . Προφανώς και θα κάνω κάτι άμεσα, και ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 4 με 5 χρόνια, να τον / τους τσακίσω στα δικαστήρια. Έλεος πια με αυτόν τον πανιβλακα, και τα φιλαράκια του. Ξέρω ποιοι είναι, τα υπόλοιπα λίαν συντόμως ...

Ιδού και η ανάρτηση ως έχει:

Προφανώς αγανακτισμένος ο 50χρονος Γιάννης Παπαμιχαήλ δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν θα επιτρέψει κάτι τέτοιο να συμβεί ξανά και ούτε θα περιμένει 4-5 χρόνια να λυθεί το όποιο ζήτημα δικαστικά.

Εμείς να ευχηθούμε, απλά, "καλά ξεμπερδέματα".