Αλίκη Βουγιουκλάκη: Όταν η εθνική Σταρ βγήκε στο απέναντι μπαλκόνι από αυτό που βρισκόταν ο διάδοχος του θρόνου!

18.07.2020
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Όταν η εθνική Σταρ βγήκε στο απέναντι μπαλκόνι από αυτό που βρισκόταν ο διάδοχος του θρόνου!
«Η Αλίκη ήταν ήδη πολύ αγαπητή και όταν βγήκε στο απέναντι μπαλκόνι...»

Ένα απίθανο περιστατικό με πρωταγωνιστές την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον διάδοχο Κωνσταντίνο περιγράφει η παραγωγός και συγγραφέας Έλενα Χατζηαλεξάνδρου μιλώντας στην Κλεοπάτρα Πατλάκη και το περιοδικό Gala. Η ίδια αναφέρθηκε σε μερικά περιστατικά που της είχε εκμυστηρευτεί ο Γιώργος Ηλιάδης. Είναι η ίδια περίοδος που επικρατεί το story για φλερτ ανάμεσα στην εθνική μας Σταρ και τον διάδοχο του θρόνου.

Όλα όσα είπε:

«Έτυχε να βρίσκονται κάποια στιγμή και οι δύο στην Αλεξανδρούπολη, έμεναν βέβαια σε διαφορετικά ξενοδοχεία, το ένα απέναντι από το άλλο. Θα έβγαινε, λοιπόν, κάποια στιγμή ο διάδοχος στο μπαλκόνι για να μιλήσει στον κόσμο. Η Αλίκη ήταν ήδη πολύ αγαπητή και όταν βγήκε στο απέναντι μπαλκόνι είχε ως αποτέλεσμα ο κόσμος να φύγει από το ξενοδοχείο του Κωνσταντίνου και να πάει κάτω από το δικό της μπαλκόνι.

Επίσης, όταν είχε πάει στην Κρήτη για ένα γύρισμα, κάθισαν να φάνε σε ένα ταβερνάκι και η Αλίκη άρχισε να κρυώνει. Τότε ο ταβερνιάρης από την αγάπη που της είχε, έσπασε τις καρέκλες του μαγαζιού και τις έριξε στην ξυλόσομπα για να ζεσταθεί η Αλίκη. Δεν υπήρχε άλλη σταρ σαν αυτή», είπε η Έλενα Χατζηαλεξάνδρου.