Renée Zellweger: Ο λόγος που έλειπε από το Hollywood για έξι χρόνια

17.07.2020
Renée Zellweger: Ο λόγος που έλειπε από το Hollywood για έξι χρόνια
Η ίδια είχε πει ότι ένιωθε σαν σωσίας του εαυτού της

Φέτος, η Renée Zellweger κέρδισε για πρώτη φορά το Όσκαρ Α’ Γυναικείας Ερμηνείας, για το ρόλο της Judie Garland στην ταινία Judie. Εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός πως πριν τη συγκεκριμένη ταινία, η ηθοποιός έλειπε από το Hollywood για έξι ολόκληρα χρόνια.

Δες και αυτό: Kelly Preston: "Ραγίζουν" καρδιές τα "αντίο" των διάσημων φίλων της

Ποιος ήταν ο λόγος αυτής της απουσίας; Η απάντηση βρίσκεται αρχικά στα παιδικά της χρόνια, όταν έμαθε από τους γονείς της να κρατάει την προσωπική ζωή της ιδιωτική. "Η γενιά μας είναι η τελευταία που προσδοκά να έχει ιδιωτική ζωή" είχε πει η ίδια σε συνέντευξή της η 51χρονη, η οποία δεν έχει προσωπικούς λογαριασμούς στα social media.

Όταν με τον καιρό άρχισε να γίνεται ολοένα και πιο γνωστή, ειδικά μετά την κυκλοφορία των ταινιών Bridget Jones, ένιωσε ότι η ζωή της ήταν κάτω από το μικροσκόπιο και άρχισε να επιβαρύνεται η ψυχική υγεία της. Άρχισε να αισθάνεται πως ήταν "σωσίας" του εαυτού της και ότι ακόμα και όταν ολοκληρωνόταν το γύρισμα μιας σκηνής, εκείνη συνέχιζε να υποδύεται κάποιον ρόλο.

Αυτό το είδες; Katy Perry: Η πασίγνωστη ηθοποιός που Θα γίνει νονά της κόρης της

Όπως είχε εξηγήσει η ίδια, ο θεραπευτής της είχε πει ότι περνούσε το 99% της ζωής της σαν μια δημόσια περσόνα, ζώντας μόνο ένα μικροσκοπικό κλάσμα της αληθινής ζωής της. Τελικά, αποφάσισε να απομακρυνθεί για κάποιο καιρό από τη showbiz. "Ήμουν χαρούμενη, άνοιξα ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου" είχε πει η ηθοποιός, που φαίνεται ότι το διάστημα που πήρε για τον εαυτό της της βγήκε σε καλό, αφού έδωσε τον καλύτερο της εαυτό για την ερμηνεία του ρόλου της Judie Garland.