GNTM Γιώργος Καράβας: Ο κούκλος μέντορας μόλις (ξανά)παντρεύτηκε τη γυναίκα του [photos]

25.06.2020
GNTM Γιώργος Καράβας: Ο κούκλος μέντορας μόλις (ξανά)παντρεύτηκε τη γυναίκα του [photos]
Οι απίθανες φωτογραφίες που αποκάλυψαν το μυστικό και η ιστορία πίσω από αυτές.

Τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του GNTM ξεκίνησαν και το ενδιαφέρον του κοινού εστιάζεται στο νέο πρόσωπο του σόου. Πρόκειται για τον Γιώργο Καράβα ο οποίος αναλαμβάνει τον ρόλο του μέντορα για τους άνδρες υποψήφιους της φετινής σεζόν.

Ιδιαίτερα επιτυχημένος στον χώρο, ο ίδιος, έχει ποζάρει για τα σημαντικότερα περιοδικά μόδας, έχει γίνει το «πρόσωπο» σε παγκόσμιες καμπάνιες και έχει περπατήσει σε διεθνείς πασαρέλες κορυφαίων οίκων και σχεδιαστών όπως οι: Jean Paul Gaultier, Giorgio Armani, Gianfranco Ferrè, Cerruti, Vivienne Westwood, Εtro και Tom Ford. Κορωνίδα του σπουδαίου βιογραφικού του, αποτελεί σίγουρα η συνεργασία του με τον οίκο Hermès, ο οποίος επανειλημμένα τον έχει επιλέξει ως πρωταγωνιστή του", όπως διαβάσαμε, μεταξύ άλλων στην επίσημη ανακοίνωση του καναλιού

Μεγάλες οι επιτυχίες στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά του Γιώργου, ο οποίος έχει βρει τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της όμορφης Ραφαέλας Ψαρρού Μαυράκη, και έχουν μαζί δυο παιδιά, έναν γιο 7 ετών και μια κόρη 5.

Φαίνεται όμως ότι οι δυο τους δεν έχουν παντρευτεί ποτέ (τουλάχιστον όχι με πολιτικό γάμο) . Ο Γιώργος Καράβας μοιράστηκε τις τελευταίες μέρες αρκετές -και πανέμορφες- φωτογραφίες των δυο τους, όπου ήταν ντυμένοι νύφη και γαμπρός.

Στην πρώτη λεζάντα διαβάζουμε τα εξής: "Χρειάστηκε τόσος λίγος καιρός για να αντιληφθώ ότι ήουν ο έρωτας της ζωής μου και δέκα χρονια και ένα photoshoot για να σε δω επιτέλους ως νύφη στο πλευρό μου!!! Είσαι πανέμορφη... Πάντα λατρεύω να δουλεύω μαζί σου❤️".

Σε άλλη φωτογραφία και απαντώντας σε σχετική ερώτηση φίλης του, ο Γιώργος απάντησε ότι πρόκειται για φωτογράφηση, την οποία απόλαυσαν και οι δυο πάρα πολύ