10 διάσημοι σταρ που έχουν δηλώσει ανοιχτά ότι είναι bisexual

20.06.2020
10 διάσημοι σταρ που έχουν δηλώσει ανοιχτά ότι είναι bisexual
Για αυτούς τους διάσημους, ο έρωτας δεν έχει όρια φύλου και δεν φοβούνται να μιλήσουν γι 'αυτό. Τα τελευταία χρόνια, είναι πολλά τα αστέρια που έχουν εμφανιστεί για να συζητήσουν δημόσια τη σεξουαλικότητά τους: για το πώς συνειδητοποίησαν ότι προσελκύονται από περισσότερα από ένα φύλα, ποιους χαρακτηρισμούς βρήκαν ότι τους ταιριάζουν καλύτερα και πολλά άλλα. Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο Χόλιγουντ, όπως η Angelina Jolie, η Lady Gaga, η Drew Barrymore, έχουν χαρακτηρίσει τους εαυτούς τους ως bisexual ή pansexual. Ο έρωτας είναι ένας και ανεξάρτητα από το ποιον αγαπάς ή με ποιον είσαι, αγαπάμε την αγάπη και τιμάμε την αγάπη σε όλες τις μορφές της. Παρακάτω δες 10 διασημότητες που έχουν μιλήσει και έχουν δηλώσει ότι δεν είναι straight, αλλά έχουν εκφραστεί επίσης για το πώς αντιλαμβάνονται τους εαυτούς τους.

Kristen Stewart

«Είναι ωραίο που δεν χρειάζεται πλέον να προσδιορίζεις τα πάντα. Όλη αυτή η σιγουριά σχετικά με το αν είσαι straight ή gay ή οτιδήποτε άλλο », δήλωσε η Stewart στον The Guardian. «Δεν είσαι μπερδεμένη για το αν είσαι bisexual. Δεν προκαλεί σύγχυση. Για μένα, είναι ακριβώς το αντίθετο».

Miley Cyrus

Η τραγουδίστρια θεωρεί τον εαυτό της ως πανσεξουαλική. «Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μου όπου είχα φίλους ή φίλες», δήλωσε η Cyrus στο περιοδικό Time τον Μάιο του 2015, προσθέτοντας, «Δεν θέλω να ονομάσω τον εαυτό μου ως τίποτα. Μας αρέσει να βάζουμε άτομα σε κατηγορίες, αλλά αυτό που μου αρέσει σεξουαλικά δεν πρόκειται να με χαρακτηρίσει ως άτομο».

Megan Fox

«Δεν έχω καμία αμφιβολία στο μυαλό μου. Εμαι bisexual», είπε η ηθοποιός στο Esquire το 2009.

David Bowie

«Είναι αλήθεια, είμαι bisexual. Αλλά δεν μπορώ να αρνηθώ ότι έχω χρησιμοποιήσει αυτό το γεγονός πολύ καλά», δήλωσε ο Bowie σε συνέντευξη του 1976 στο Playboy. «Υποθέτω ότι είναι το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ».

Lady Gaga

«Λοιπόν, μου αρέσουν οι γυναίκες», είπε η Gaga στη Barbara Walters το 2009. «Είχα σεξουαλικές σχέσεις με τις γυναίκες».

Drew Barrymore

«Αν μου αρέσουν οι γυναίκες σεξουαλικά; Ναι. Εντελώς. Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου ως bisexual», δήλωσε η Barrymore στο περιοδικό Contact το 2003.

Angelina Jolie

«Έχω αγαπήσει γυναίκες στο παρελθόν και κοιμήθηκα μαζί τους», είπε η Jolie στο OK. «Νομίζω ότι αν αγαπάς και θέλεις να ευχαριστήσεις μια γυναίκα, ειδικά αν είσαι γυναίκα, τότε σίγουρα ξέρεις πώς να κάνεις τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο».

Fergie

Η Fergie είπε στην Oprah το 2012 ότι παρόλο που δεν είχε σοβαρή σχέση με μια γυναίκα, πειραματίστηκε σεξουαλικά. «Εννοώ, υποθέτω, ότι θα το αποκαλούσα bisexual ή σεξουαλικά ανοιχτό, ελεύθερο πνεύμα», είπε.

Michelle Rodriguez

«Το έχω κάνει και με τους δύο τρόπους. Το κάνω όπως θέλω », είπε η Rodriguez στο Entertainment Weekly. «Είμαι πολύ περίεργη για να κάτσω εδώ και να μην προσπαθήσω όταν μπορώ. Οι άντρες είναι ενδιαφέροντες. Έτσι είναι και οι γκόμενες».

Cynthia Nixon

«Αν και δεν χρησιμοποιώ συχνά τη λέξη, ο τεχνικά ακριβής όρος για τον προσανατολισμό μου είναι αμφιφυλόφιλη», δήλωσε η Nixon στο The Advocate το 2012. «Πιστεύω ότι η αμφιφυλοφιλία δεν είναι επιλογή, είναι γεγονός. Αυτό που έχω επιλέξει είναι να είμαι σε μια ομοφυλοφιλική σχέση».