Η Τζένη Μπαλατσινού γιορτάζει την επέτειο γάμου της με μια αδημοσίευτη φωτογραφία από εκείνη τη μέρα

16.06.2020
Η Τζένη Μπαλατσινού γιορτάζει την επέτειο γάμου της με μια αδημοσίευτη φωτογραφία από εκείνη τη μέρα
Σαν σήμερα πριν από έναν χρόνο, η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο παντρεύτηκε τον Βασίλη Κικίλια και η ανάρτηση που έκανε πριν από λίγο είναι "ειδικά αφιερωμένη".

Η Τζένη Μπαλατσινού δεν έχει κρύψει πόσο έχει αλλάξει η ζωή της από τη στιγμή που γνώρισε τον σύζυγό της -και Υπουργό Υγείας της κυβέρνησης, για την ιστορία- και μοιράζεται συχνά στγμές από την ιδιωτική τους ζωή με τους φίλους της στα social media.

Μία τέτοια περίπτωση και η σημερινή καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο γάμου.

"356 σελίδες από το πρώτο βιβλίο..#love #gratitude #family" γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας από τον χορό του Ησαΐα (ή από τη στιγμή που βγαίνουν από την εκκλησία) που μοιράστηκε η Τζένη Μπαλατσινού και οι ευχές, όπως ήταν αναμενόμενο, καταφθάνουν από παντού.

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας παντρεύτηκαν στις 16/6/2019 στο γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβητό. Η νύφη ήταν πανέμορφη φορώντας νυφικό με την υπογραφή της φίρμας Zeus + Δione και πολύ συγκινημένη έχοντας στο πλευρό της τα τρία της παιδιά από τον γάμο με τον Πέτρο Κωστόπουλο και ο γαμπρός δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του, επίσης. Κουμπάροι του ζεύγους, ο Ηλίας Κατσούρης, προπονητής μπάσκετ και η σύζυγός του, Έμυ Πανουσοπούλου.

Για να θυμηθείς όλες τις φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα κάνε κλικ στον σύνδεσμο.