Ο μεγάλος γιος της Ευγενίας Μανωλίδου είχε γενέθλια - 24 ετών και κούκλος

15.06.2020
Ο μεγάλος γιος της Ευγενίας Μανωλίδου είχε γενέθλια - 24 ετών και κούκλος
Με την αφορμή, μοιραζόμαστε φωτογραφίες και με τα τέσσερα παιδιά της.

Πανευτυχής μητέρα τεσσάρων παιδιών η Ευγενία Μανωλίδου γιόρτασε πρόσφατα τα γενέθλια του πρωτότοκού της. Από τον πρώτο της γάμο με τον ζωγράφο Θεόδωρο Μανωλίδη, η νυν σύζυγος του Άδωνι Γεωργιάδη έχει δυο παιδιά, τον 24χρονο Αλέξανδρο και την 23χρονη Θεοδώρα και από τον δεύτερο, τον 15χρονο Περσέα και τον 6 ετών Αλκαίο.

Πριν από λίγες ημέρες, ο πρωτότοκός της, Αλέξανδρος είχε γενέθλια και εκείνη του ευχήθηκε δημόσια μέσα από μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, όπου μοιράστηκε λεπτομέρειες της ζωής τους και συναισθήματα που συγκίνησαν ιδιαίτερα.

Είναι κάποιες στιγμές που η καθημερινότητα πατάει το "pause"... Την παύση.
Στη δική μου ζωή οι στιγμές αυτές είναι κάθε χρόνο τέσσερεις. Η πρώτη είναι η 12η Ιουνίου. Σαν εχθές λοιπόν, πριν από 24 χρόνια, η δική μου ζωή έπαυσε να είναι δική μου και άρχισε να χωρίζεται. Πρώτα στα 2, μετά στα 3, μετά στα 4. Σαν εχθές γεννήθηκε το αγόρι μου, φοιτήτρια εγώ στο Πανεπιστήμιο, ούτε ήξερα τί να κάνω, τί να μην κάνω... Και μου τα έμαθε. Όλα μου τα έμαθε. Είναι η αιτία που έγινα καλύτερη μαμά για τα υπόλοιπα τρία. Και ποτέ δεν θα ξεχάσω τη στιγμή εκείνη, που μικρό, μικρό αγοράκι μου είπε: "Μαμά, εγώ σε μεγάλωσα..." Ήξερε από τότε. Όλα τα ήξερε. Και συνεχίζει.

Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου! Πάντα τέλειος! Όπως οι δημιουργίες σου... #birthdayboy #myboy #💙

Ιδού και οι φωτογραφίες που μοιράστηκε.

Για την ιστορία, ιδού ο Αλέξανδρος με τον πατέρα του και την αδελφή του

Και στη συνέχεια, η Ευγενία Μανωλίδου με τα τέσσερα παιδιά της