Kendall Jenner: Οργή για επεξεργασμένη της φωτογραφία

10.06.2020
Kendall Jenner: Οργή για επεξεργασμένη της φωτογραφία
Η ίδια διαψεύδει ότι παραποίησε φωτογραφία της που φαίνεται να διαδηλώνει για το Black Lives Matter

Η Kendall Jenner ξεκαθάρισε πως μια ψεύτικη φωτογραφία της κυκλοφορεί στο ίντερνετ, στην οποία φαίνεται να κρατάει πλακάτ με το σύνθημα "Black Lives Matter". Κάτι τέτοιο δε θα ήταν βέβαια περίεργο, καθώς είναι πολλοί οι διάσημοι που έχουν πάρει μέρος σε τέτοιες διαδηλώσεις τις τελευταίες μέρες, μετά τη δολοφονία του George Floyd από αστυνομικό στη Μινεάπολις.

Δες και αυτό: #BlackLivesMatter: Ο Ashton Kutcher "λύγισε" on camera εξηγώντας γιατί το #AllLivesMatter χάνει το νόημα [video]

Παρ'όλα αυτά, κάποιοι χρήστες αντιλήφθηκαν ότι η φωτογραφία ήταν επεξεργασμένη, αφού έλειπε η σκιά από το πλακάτ, με αποτέλεσμα πολλοί να εξοργιστούν. Το μοντέλο αποφάσισε να τοποθετηθεί δημόσια, εξηγώντας ότι πρόκειται για μια παραποιημένη φωτογραφία. "Έχει επεξεργαστεί από κάποιον, δεν το έκανα εγώ".

Σε διαφορετική ανάρτηση στο Instagram, η Jenner πόσταρε φωτογραφίες σχετικές με το κίνημα και έγραψε μια λεζάντα στην οποία, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως: "Αναγνωρίζω το λευκό μου προνόμιο και υπόσχομαι να συνεχίσω να μαθαίνω το πώς μπορώ να βοηθήσω. Η οργή στις διαδικτυακές πλατφόρμες δεν μπορεί να είναι το μόνο που κάνουμε για να επιδιορθώσουμε το σύστημα, πρέπει να δράσουμε πραγματικά, μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης".

Αυτό το είδες; Jennifer Lopez: Στο πλευρό των διαδηλωτών μαζί με τον Alex Rodriguez