Κορονοϊός: Ανάστατοι στη Θεσσαλονίκη από το πάρτι κόρης "επώνυμου" ζευγαριού που έσπασε την καραντίνα

10.06.2020
Κορονοϊός: Ανάστατοι στη Θεσσαλονίκη από το πάρτι κόρης "επώνυμου" ζευγαριού που έσπασε την καραντίνα
Η είδηση κάνει από σήμερα το πρωί τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας έντονη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης, ένα πάρτι που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στο Πανόραμα, φαίνεται να υπήρξε "πηγή" για τη εκ νέου διασπορά του κορονοϊού στην πόλη -και ποιος ξέρει πού αλλού.

Η κόρη γνωστού επιχειρηματία της πόλης και πασίγνωστης τραγουδίστριας που σπουδάζει στο Λονδίνο επέστρεψε πριν από 10 μέρες περίπου, οδικώς, μέσω Βουλγαρίας, όπως διαβάζουμε στο makthes.gr και αρχικά παραβίασε τους όρους της καραντίνας της, πληρώνοντας μάλιστα το πρόστιμο των 5.000€ που της επιβλήθηκε.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί καθώς οργάνωσε ένα πάρτι μπάρμπεκιου στο σπίτι της, σε ένα από τα συγκροτήματα Σταυρονικήτα στο Πανόραμα, όπου παραβρέθηκαν περίπου 30 άτομα.

Παρότι η κοπέλα ένιωθε καλά τις πρώτες μέρες μετά την άφιξή της στην Ελλάδα και προφανώς κατά τη διάρκεια του πάρτι, αμέσως μετά είχε έντονη αδιαθεσία, έκανε το τεστ και διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε η διαδικασία της ιχνηλάτησης με πληροφορίες να αναφέρουν αρχικά ότι συγγενής της νεαρής νοσηλεύεται ήδη στο ΑΧΕΠΑ, ενώ άλλες, μιλούν για κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων.

Η αγωνία είναι μεγάλη και σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται σήμερα το μεσημέρι να υπάρξει σχετική ενημέρωση από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στο οποίο έγινε η δειγματοληψία.

Αναμένουμε και ελπίζουμε στο καλύτερο.