Πρωταγωνίστρια πασίγνωστης σειράς "αδειάστηκε" από τους συνεργάτες της

06.06.2020
Πρωταγωνίστρια πασίγνωστης σειράς "αδειάστηκε" από τους συνεργάτες της
Η ανάρτηση που ήταν η αρχή του τέλους για τη γνωστή ηθοποιό

Η σειρά Glee ήταν μια από τις επιτυχημένες και δημοφιλείς, χωρίς όμως να λείπουν απο τα παρασκήνια τα δράματα και οι ίντριγκες που υπήρχαν ανάμεσα στους συντελεστές της. Λίγο ακόμα λάδι στη φωτιά λοιπόν φαίνεται πως προστέθηκε και αυτή τη φορά, με επίκεντρο τη Lea Michele.

Δες και αυτό: Sarah Jessica Parker: Ποια πρώην συνεργάτιδα της τη μηνύει;

Η πρωταγωνίστρια της σειράς έκανε ανάρτηση για το θάνατο του George Floyd και να δείξει την υποστήριξή της για τους μαύρους, λέγοντας "Δεν άξιζε αυτό στον George Floyd. Αυτό δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και πρέπει να τελειώσει #BlackLivesMatter"

Αυτό το είδες; Jennifer Aniston: Κυκλοφόρησαν τηλεοπτικά της κλιπ που κανείς δε θυμόταν

Το εν λόγω tweet όμως ξεκίνησε μια σειρά από αρνητικά μηνύματα από παλιούς συνεργάτες της, οι οποίοι μιλούσαν για την εμπειρία τους στη συνεργασία τους μαζί της, και πρώτη ήταν η Samantha Ware, η οποία υποστήριξε πως η Michele έκανε την ζωή της "κόλαση". "Θυμάσαι που έκανες την πρώτη μου εμφάνιση στην τηλεόραση μια 'ζωντανή κόλαση;' Είπες σε όλους πως αν μπορούσες θα 'έχε**ς την περούκα μου' μεταξύ άλλων τραυματικών μικροεπιθέσεων που με έκαναν να αμφισβητήσω μια καριέρα στο Hollywood".

Μετά από αυτό, σειρά πήραν διάφοροι άνθρωποι οι οποίοι έχουν συνεργαστεί μαζί της, και εκείνη αποφάσισε να πάρει θέση και να κάνει μια ανάρτηση. Σε αυτήν έγραψε: "Ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα των τελευταίων εβδομάδων είναι ότι πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο για να ακούσουμε και να μάθουμε για τις αντιλήψεις άλλων ανθρώπων και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους βοηθήσουμε να αντιμετωπίσουν τις αδικίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι. Οι απαντήσεις που πήρα με έκαναν να σκεφτώ και για την δική μου συμπεριφορά προς άλλα μέλη του cast της σειράς. Είτε η προνομιούχα θέση που είχα ήταν ο λόγος που παρεξηγήθηκε η συμπεριφορά μου είτε η ανωριμότητα μου και το γεγονός ότι ήμουν δύσκολη χωρίς λόγο, ζητώ συγνώμη για την συμπεριφορά μου και για τον πόνο που ίσως έχω προκαλέσει".