Lucy Lawless: Ε, όχι βρε παιδιά, αυτή δεν είναι η Ζήνα η Πριγκίπισσα του Πολέμου που αγαπήσαμε!

30.05.2020
Lucy Lawless: Ε, όχι βρε παιδιά, αυτή δεν είναι η Ζήνα η Πριγκίπισσα του Πολέμου που αγαπήσαμε!
Η ηθοποιός που ενσάρκωσε τη δυναμική πρωταγωνίστρια στις έξι σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, σήμερα είναι, πραγματικά, μια άλλη!

"Ζήνα, η Πρικίγκίπισσα του Πολέμου", η "Xena, the Warrior Princess", αν προτιμάτε. Η σειρά που ξεκίνησε το 1995 ως spinoff του τηλεοπτικού "Ηρακλή" (τον οποίο, έτσι, για την ιστορία, ξεπέρασε πολύ σύντομα σε τηλεθέαση) και ολοκληρώθηκε ύστερα από έξι επιτυχημένες σεζόν το 2001.

Πρωταγωνίστρια η γαλανομάτα Lucy Lawless, η οποία έγινε μέγκα σταρ μέσα σε μια νύχτα και στο πλευρό της πάντα η πιστή Γαβριέλλα, την οποία ενσάρκωσε η Renee O' Connor [φωτό κάτω]. Από τη στιγμή που τελείωσε η προβολή της σειράς και μέχρι σήμερα, οι απανταχού θαυμαστές της Ζήνα (που, για την ιστορία, επίσης, λέγονται Xenites) ζητούν επίμονα μια συνέχεια. Και παρόλο που ένα reboot κάποια στιγμή συζητήθηκε, δεν έγινε ποτέ.

Η Lawless συνεχίζει να εργάζεται ως ηθοποιός όμως, σε καμία περίπτωση δεν είχε η καριέρα τςη την πορεία που θα φανταζόταν κανείς μετά την επιτυχία της Ζήνα.

Μια "βόλτα" στο Instagram της, ωστόσο, ρίχνει φως στο "σήμερά" της και ερωτηματικά ως προς τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Ναι, η Lucy Lawless είναι η ξανθιά κυρία του βίντεο και της φωτογραφίας που παραθέτουμε. Προφανώς ήθελε να "βγάλει" τελείως από πάνω της την εικόνα της Πριγκίπισσας του Πολέμου. Και... τα κατάφερε!