Σάλος με τις πρόσφατες φωτογραφίες της Vera Wang - "Μα τι πίνει; Αίμα;"

12.05.2020
Σάλος με τις πρόσφατες φωτογραφίες της Vera Wang - "Μα τι πίνει; Αίμα;"
Η θρυλική σχεδιάστρια μόδας είναι 70 ετών, όμως φαίνεται να έχει τον... "αγέραστο"! Και ο κόσμος άρχισε να αναρωτιέται.

Διάσημη κυρίως για τα θεσπέσια νυφικά που σχεδιάζει, η Vera Wang έχει κερδίσει εδώ και χρόνια την παγκόσμια αναγνώριση σε έναν γενικότερα ανδροκρατούμενο χώρο.

Να όμως που αυτή τη φορά "συζητιέται" για κάτι άλλο και όχι για τις τουαλέτες της.

Η Vera Wang γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στης 27 Ιουνίου 1949, όπως διαβάζουμε στο βιογραφικό της σημείωμα. Άρα, έχει συμπληρώσει, αισίως τα 70 χρόνια ζωής. Ορίστε; Είναι δυνατόν;

Μια "βόλτα" μόνο στο Instagram της και τα ερωτηματικά θα πέσουν "βροχή". Μικρομαμωμένη και αδύνατη υπήρξε ανέκαθεν, όμως, φαίνεται πως όσο περνούν τα χρόνια, εκείνη γίνεται όλο και πιο... νέα!

Οι πρόσφατες φωτογραφίες που μοιράστηκε μέσω το λογαριασμού της όπου ποζάρει με αθλητικό τοπάκι και δείχνει όλο καμάρι τους κοιλιακούς της έχουν προκαλέσει μέγα σάλο. "Μα τι πίνει; Αίμα", αναρωτιούνται στο σύνολό τους όσοι τις είδαν.

Προφανώς έχει καλά γονίδια και ταυτόχρονα φροντίζει πολύ καλά τον εαυτό της, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ιδού και τα πειστήρια για του λόγου το αληθές!

Βλέπει κανείς αυτές τις φωτογραφίες επάνω, βλέπει και αυτή από το 1978 και το θρυλικό Studio 54 και, απλά... τρίβει τα μάτια του! !

Σε αυτή την ανάρτηση τη βλέπουμε λίγο πιο κοντά στην ηλικία της, άρα υποθέτουμε ότι σίγουρα τα φίλτρα του φακού παίζουν κάποιον ρόλο... Και πάλι όμως!!!!