Μαρία Μπακοδήμου: Η πρώτη έξοδος μετά την καραντίνα ήταν με τη Δέσποινα Βανδή - Δες όλες τις φωτογραφίες

08.05.2020
Μαρία Μπακοδήμου: Η πρώτη έξοδος μετά την καραντίνα ήταν με τη Δέσποινα Βανδή - Δες όλες τις φωτογραφίες
Με ποτάκι στο χέρι και την παρέα τους οι δυο κυρίες πήγαν βολτίτσα στην Πλάκα για να απολαύσουν την Πανσέληνο. Και φυσικά μοιράστηκαν φωτογραφίες στα social media.

"Πρώτη μεγάλη βόλτα μετά την καραντίνα . Με take away τζιν τόνικ στο χέρι", γράφει η Μαρία Μπακοδήμου πλάι στην πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε (επάνω) ενώ λίγες ώρες αργότερα είχαμε ακόμη μία.

Ιδού η λεζάντα και η δεύτερη φωτογραφία από την Πλάκα: "Το ευεργέτημα της καραντίνας είναι ότι με έμαθε να εκτιμώ και να χαίρομαι τα πιο απλά και δεδομένα πράγματα . #walking #friends"

"Μια μικρή βόλτα στην Πλάκα και στα Αναφιωτικα με Πανσέληνο και γιασεμί και ένα καλοκαίρι να αδημονεί ανάμεσα μας... Σαν κάτι να μην άλλαξε ποτε και σαν κάτι να λειπε συνέχεια... Όμως γέμισε η ψυχή αλλα δε χόρτασε,να πάρει!", γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει την κοινή τους φωτογραφία η Δέσποινα Βανδή ενώ στη συνέχεια μερικές από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε εκείνη στα stories της.

Για την ιστορία, μαζί τους οι Κώστας Σκουλικαράκης και Δημήτρης Γαλάνης, από τα προφίλ των οποίων είδαμε κι άλλες φωτογραφίες