Ο George Clooney είναι 60 ετών - Πως ο πιο διάσημος εργένης έγινε ο πιο ευτυχισμένος οικογενειάρχης

06.05.2021
Ο George Clooney είναι 60 ετών - Πως ο πιο διάσημος εργένης έγινε ο πιο ευτυχισμένος οικογενειάρχης
Ο George Clooney συμπληρώνει σήμερα 6 δεκαετίες ζωής και πλέον ζει την καλύτερη περίοδο της ζωής του. Η Amal Alamuddin μπήκε στη ζωή του, σαν ένας υπέροχος τυφώνας και άλλαξε τα πάντα σε λιγότερο από ένα χρόνο. Αυτή είναι η ιστορία ενός διαβόητου εργένη, ο οποίος ανακάλυψε ότι ο έρωτας δεν είχε τελειώσει μαζί του και τελικά βρήκε την ευτυχία που τον είχε προηγουμένως εγκαταλείψει. Όταν το πεπρωμένο παίρνει τα ηνία, τα πράγματα μπορούν να πάρουν μια απρόσμενη τροπή και ο George Clooney με την Amal Alamuddin είναι το τέλειο παράδειγμα.

Ο George Clooney ήταν ορκισμένος εργένης πριν συναντήσει την Amal

Πολλοί μπορεί να μην το θυμούνται αυτό, αλλά ο George Clooney παντρεύτηκε νωρίς στη ζωή του. Η πρώτη του σύζυγος ήταν η ηθοποιός Talia Balsam και έμειναν μαζί από το 1989 έως το 1993. Αυτό ήταν ότι θυμόταν ο Clooney για το ρόλο του ως συζύγου για τις επόμενες 2 δεκαετίες. Ο ηθοποιός ήταν τόσο πεπεισμένος ότι θα μείνει εργένης για το υπόλοιπο της ζωής του, που έβαλε ένα στοίχημα για αυτό με τη Michelle Pfeiffer για 100.000 δολάρια. Η Pfeiffer ήταν πεπεισμένη ότι ο έρωτας δεν είχε τελειώσει τους λογαριασμούς του με τον George και είχε δίκιο.

Διάβασε και αυτό: Ο George Clooney σε προσκαλεί στο σπίτι του - Η "εμμονή" του με τον Brad Pitt και το βίντεο που έγινε viral

Η μοίρα έφερε την Amal απευθείας στο κατώφλι του George

Τον Ιούλιο του 2013, η μοίρα αποφάσισε να σταματήσει στο σπίτι του Clooney στη λίμνη του Κόμο στην Ιταλία και να αλλάξει τη ζωή του για πάντα. Το αστέρι του Χόλιγουντ θυμάται έντονα πώς η Amal, την οποία δεν γνώριζε καν εκείνη τη στιγμή, κατέληξε στο σπίτι του: «Ήταν το πιο τρελό πράγμα, ένας κοινός φίλος μας μου είπε: “Θα περάσω από εκεί. Μπορώ να φέρω μια φίλη μου;". Και του είπα,"Φυσικά". Και τότε μου τηλεφώνησε ο ατζέντης μου και μου είπε: "Γνώρισα αυτήν τη γυναίκα που έρχεται στο σπίτι σου, την οποία πρόκειται να παντρευτείς"».

Ο George δεν χρειάστηκε καν να φύγει από το σπίτι του για να συναντήσει τον έρωτα της ζωής του. Ο Clooney και η Alamuddin κατέληξαν μετά την επίσκεψη να ανταλλάσσουν για καιρό email και υποσχέθηκαν να μείνουν σε επαφή.

Ο Clooney ήταν έτοιμος να κάνει την πρόταση μέσα σε λίγους μήνες

Ο George και η Amal συνέχισαν να μιλούν για τους επόμενους μήνες μετά την πρώτη τους συνάντηση, αλλά η επαφή τους στο Λονδίνο έφερε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Ο Clooney πήγε εκεί τον Οκτώβριο του 2013 για μια πρεμιέρα ταινίας του και κατέληξε να βγει με την Alamuddin για ραντεβού. Σύμφωνα με τον George, «τα πράγματα κλιμακώθηκαν όταν ήμουν στο Λονδίνο» και έμεινε εκεί με την Amal για 6 εβδομάδες.

Έγιναν αμέσως αχώριστοι και έκαναν πολλά ρομαντικά ταξίδια, όσο τους επέτρεπαν οι απαιτητικές δουλειές τους.

Μέχρι τον Απρίλιο του 2014, η καρδιά του George ήταν χαρισμένη στην Amal και τότε αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα. Ο ρομαντισμός ξύπνησε μέσα στον George εκείνο το βράδυ και αποφάσισε να μαγειρέψει δείπνο για την αγαπημένη του. Έβαλε στο mp3 ένα playlist για να φτιάξει ατμόσφαιρα και ήταν έτοιμος να της κάνει την έκπληξη. Με λίγα λόγια, η αποστολή του ήταν επιτυχής. Ο ηθοποιός θυμάται: «Ήμουν 20 λεπτά γονατιστός, περίμενα να μου πει το “ναι” και αυτή ήταν τόσο σοκαρισμένη». Φυσικά η Amal κατέληξε να πει το πολυπόθητο «ναι» και το ζευγάρι παντρεύτηκε την ίδια χρονιά στη Βενετία.

Τα παιδιά δεν ήταν προτεραιότητα, αλλά ήλθαν από την απόλυτη ευτυχία του ζευγαριού

Ο George αποκάλυψε σε μια συνέντευξη του ότι ποτέ δεν πίστευε ότι τα παιδιά θα ήταν μέρος της ζωής του και ακόμη και η Amal συμφώνησε αρχικά να παραμείνουν οικογένεια των δύο. Η τελική απόφαση να γίνουν γονείς γεννήθηκε μέσα από την απόλυτη ευτυχία τους. Ο Clooney έχει δηλώσει σε συνέντευξη του: «Μετά το γάμο, η Amal και εγώ μιλήσαμε και καταλήξαμε ότι ήμασταν πολύ τυχεροί και οι δύο και έπρεπε να μοιραστούμε την καλή τύχη που είχαμε. Φαινόταν εγωκεντρικό να έχουμε μόνοι μας αυτά που αποκτήσαμε».

Και στις 6 Ιουνίου 2017, ο George και η Amal έγιναν γονείς διδύμων: της κόρης τους Ella και του γιου τους Alexander. Ο Clooney έχει πάρει από τότε τη δουλειά του ως πατέρας πολύ σοβαρά και είναι αφοσιωμένος στο να μεγαλώνει τα παιδιά του και να τους δίνει ότι καλύτερο μπορεί.

Η οικογένεια του George είναι τώρα ο κύριος σκοπός της ζωής του

Με την άφιξη της Amal στη ζωή του, ο Clooney τελικά αισθάνθηκε ολοκληρωμένος. Άλλαξε ολόκληρο το σύστημα αξιών του και δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς. Ολόκληρη η ύπαρξη του George περιστρέφεται τώρα γύρω από τα παιδιά του και εκτιμά πολύ όλα όσα έχει.