Τι κάνουν οι celebrities εν μέσω καραντίνας; [video]

20.03.2020
Τι κάνουν οι celebrities εν μέσω καραντίνας; [video]
Όλα τα έχουμε δει! Από χορογραφίες μέχρι πώς να εφαρμόζουμε μάσκα μαλλιών… Πολλοί είναι αυτοί που έχουν αποφασίσει να μπουν σε καραντίνα προκειμένου να προστατευτούν από τον κορονοϊό και παράλληλα να περάσουν το μήνυμα «μένουμε σπίτι» για όσο διάστημα και αν χρειαστεί. Ας δούμε μερικούς celebrities που μας χάρισαν ευχάριστες στιγμές αυτή την πρώτη δύσκολη εβδομάδα.

John Legend και Chrissy Teigen

Ο John Legend διασκέδασε τους followers του κάνοντας ένα live στο Instagram, μαζί με τη σύζυγο του Chrissy Teigen, η οποία καθόταν πάνω στο πιάνο τυλιγμένη με μια πετσέτα και έπινε κρασί. «Η κοινωνική απόσταση είναι σημαντική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι βαρετή. Έκανα αυτή τη μικρή εμφάνιση από το σπίτι για να βοηθήσω να ανέβει η ψυχολογία σας», έγραψε στο ποστ.

Ellen DeGeneres

Η Ellen DeGeneres είπε να καταπολεμήσει την βαρεμάρα, προκαλώντας τον εαυτό της να φτιάξει ένα γιγαντιαίο παζλ με 4000 κομμάτια... Βέβαια... δεν τα κατάφερε και ύστερα από απανωτές αναρτήσεις δικαιολόγησε τον εαυτό της με απίστευτο τρόπο.

They don’t call me Ellen “Not Stupid” DeGeneres for nothing.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ellen DeGeneres (@theellenshow) στις

Justin Bieber και Hailey Bieber

Το ζευγάρι περνάει το χρόνο του απομονωμένο από τον υπόλοιπο κόσμο. Μεταξύ των πραγμάτων που είδαμε να κάνουν είναι να μαθαίνουν νέες χορευτικές κινήσεις και να τις ποστάρουν στο Instagram μέσω του TikTok.

Cara Delevingne

Η Cara Delevingne είπε να διασκεδάσει με την μαγνητοσκόπηση αστείων βίντεο με το κορίτσι της, Ashley Benson. Τα κορίτσια "περιέλαβαν" την Kourteney Cox και τον Scott Disick. Πολύ γέλιο!!!

Taylor Swift

Η Taylor Swift ενθάρρυνε τους followers της να γίνουν σαν τη γάτα της, Meredith, λέγοντας ότι «η αυτοκαραντίνα είναι ένας τρόπος ζωής».

For Meredith, self quarantining is a way of life. Be like Meredith.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Taylor Swift (@taylorswift) στις 16 Μάρ, 2020 στις 2:48 μμ PDT

Miley Cyrus

Η Miley Cyrus πόσταρε ένα βίντεο όπου είπε στους followers της «Δεν έχω βγάλει αυτή τη φόρμα για περίπου πέντε ημέρες και δεν έχω σκοπό να το κάνω σύντομα».

MOOD until further notice 🌈 ( Watch Bright Minded: Live With Miley Mon-Fri 11:30am-12:30pm PT )

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις 17 Μάρ, 2020 στις 8:44 μμ PDT