Grey's Anatomy: Ηθοποιός φεύγει από τη σειρά, μετά από 15 χρόνια

12.01.2020
Grey's Anatomy: Ηθοποιός φεύγει από τη σειρά, μετά από 15 χρόνια
Η επίσημη ανακοίνωση

Στενάχωρα νέα για τους fans της σειράς Grey's Anatomy: Το Grey Sloan Memorial Hospital χάνει δυστυχώς έναν άλλο αγαπημένο γιατρό, καθώς ο Justin Chambers, ο οποίος υποδύεται τον παιδιατρικό χειρουργό Dr. Alex Karev, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα αφήσει το αγαπημένο και μακροχρόνιο ιατρικό δράμα ABC μετά από 15 χρόνια.

Δες και αυτό: Η Adele έχασε 20 κιλά και είναι πραγματικά αγνώριστη! - Τι έβγαλε τελείως από τη διατροφή της; [Photos]

Ο 49χρονος ηθοποιός επιβεβαίωσε την αναχώρησή του από το show στο People. Ως μέλος του cast από την αρχή της σειράς, όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2005 , ο Justin είναι ο τελευταίος ηθοποιός που αποχωρεί από το show μετά τις αναχωρήσεις χαρακτήρων της Cristina Yang (Sandra Oh) και Derek Shepherd (Patrick Dempsey).

Αυτό το είδες; Jennifer Aniston: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη συνάντηση με τον Brad Pitt, η σαμπάνια και η Beyonce

"Δεν υπάρχει καλή στιγμή να πω αντίο σε ένα show και ένα χαρακτήρα που έχει καθορίσει τόσο πολύ τη ζωή μου τα τελευταία 15 χρόνια", δήλωσε ο Justin σε μια δήλωση. "Ωστόσο, εδώ και αρκετό καιρό, ελπίζω να διαφοροποιήσω τους ρόλους μου και τις επιλογές μου. Και, καθώς γίνομαι 50 και είμαι ευλογημένος με την αξιόλογη, υποστηρικτική γυναίκα μου και τα πέντε υπέροχα παιδιά, τώρα είναι αυτή η στιγμή."

"Καθώς αποχωρώ από τη σειρά, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ABC, την Shonda Rimes, τους Ellen Pompeo, Chandra Wilson και James Pickens, καθώς και το υπόλοιπο εκπληκτικό cast τους συντελεστές και φυσικά, τους θαυμαστές για αυτήν την υπέροχη διαδρομή".

Διάβασε επίσης: Ρώτησαν τον Brad Pitt για την Jennifer Aniston και εκείνος απάντησε κανονικότατα [video]

There, always. #GreysAnatomy

A post shared by Grey's Anatomy Official (@greysabc) on Nov 13, 2019 at 9:00am PST