Eurovision 2019: Νέα κατρακύλα για Ελλάδα και Κύπρο-Αυτές τις θέσεις δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων!

17.05.2019
Eurovision 2019: Νέα κατρακύλα για Ελλάδα και Κύπρο-Αυτές τις θέσεις δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων!
Ο πίνακας των στοιχηματικών εταιριών αλλάζει συνεχώς και με το τέλος και του Β' ημιτελικού φαίνεται να διαμορφώνεται ξανά η τελική κατάταξη.

Ελλάδα και Κύπρος έδωσαν τη δική τους μάχη το βράδυ της Τρίτης στον Α' ημιτελικό όπου τα στοιχήματα για τον τελικό του Σαββάτου μας έδιναν στην 10η και την 11η θέση αντίστοιχα.

Τα μεγάλα φαβορί που διαγωνίστηκαν χτες και που πέρασαν όλα στον τελικό, φαίνεται να αλλάζουν για άλλη μια φορά τα δεδομένα. Ο μόνος που όπως φαίνεται μπορεί να είναι ήσυχος είναι ο εκπρόσωπος της Ολλανδίας, Duncan de Moor, γνωστός ως Duncan Laurence o οποίος είναι αμετακίνητος από την πρώτη θέση εδώ και μήνες.

Δείτε ακόμη: Eurovision 2019: Ιδού όλες οι χώρες που πέρασαν στον τελικό - Σε ποια σειρά θα δούμε την Ελλάδα;[photos & videos]


Όσον αφορά την Τάμτα με το Replay και την Κατερίνα Ντούσκα με το Better Love, βρίσκονται δυστυχώς στην 14η και την 15η θέση. Όπως διαφαίνεται με βάση τα στοιχήματα απομακρύνονται αρκετά από την πρώτη δεκάδα. Όπως θα δείτε αναλυτικά στον πίνακα, αλλαγές υπάρχουν και στη δεύτερη θέση με την Αυστραλία να φέρνει πονοκέφαλο στα μέχρι πρότινος αδιαμφισβήτητα φαβορί για την πεντάδα του τελικού.

Δείτε τον πίνακα:

Εν αναμονή λοιπόν!

Γιώργος Μουλάς