Νέο ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τη ζωή της Beyonce πίσω από τις κάμερες

09.04.2019
Νέο ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει τη ζωή της Beyonce πίσω από τις κάμερες
Μια νέα παραγωγή του Netflix εστιάζει σε μια ιδιαίτερη στιγμή στη ζωή της διάσημης τραγουδίστριας.

Η Beyoncé θα είναι το κεντρικό πρόσωπο σε ένα ντοκιμαντέρ του Netflix που θα επικεντρώνεται στην ιστορική εμφάνιση της στο φεστιβάλ μουσικής Coachella το 2018. Το ντοκιμαντέρ θα κάνει παγκοσμία πρεμιέρα στις 17 Απριλίου.

Το Netflix παρουσίασε το τρέιλερ, το οποίο δίνει στους φαν μια γεύση για το τι να περιμένουν. [Μπορείς να το δεις στο τέλος της είδησης] Αυθόρμητα στιγμιότυπα και συνεντεύξεις θα αποτυπώνουν λεπτομερώς την προετοιμασία της εμφάνισης της τραγουδίστριας στο φεστιβάλ Coachella. Το «Homecoming» όπως ονομάζεται το ντοκιμαντέρ, «αποκαλύπτει το συγκινητικό ταξίδι από το δημιουργικό στάδιο έως τη μετατροπή του σε πολιτιστικό κίνημα» όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Netflix.

Διάβασε επίσης: Η Beyonce και ο Jay Z αποθεώνουν τη "δική τους" βασίλισσα Meghan [video]

Την Κυριακή, το Netflix ξεκίνησε τις συζητήσεις για το ντοκιμαντέρ, ύστερα από ένα αινιγματικό tweet όπου κυριαρχούσε το κίτρινο χρώμα το οποιο φορούσε η Beyoncé στη σκηνή και υπήρχε η ίδια γραμματοσειρά με αυτή του set. Το 2018, η δημοφιλής τραγουδίστρια προανήγγειλε το πρόγραμμα απονομής υποτροφιών Homecoming Scholars, το οποίο ανέπτυξε περαιτέρω φέτος.

Αυτό δεν είναι το πρώτο ντοκιμαντέρ της τραγουδίστριας καθώς το 2013, κυκλοφόρησε μια ακόμα αυτοβιογραφική ταινία από το HBO με τίτλο «Life Is But A Dream», στην οποία μίλησε ανοιχτά για το γάμο της, την εγκυμοσύνη της στην κόρη της Blue Ivy και τον επαγγελματικό χωρισμό από τον πατέρα της και μάνατζερ της Matthew Knowles.