Το "Four Weddings And A Funeral" επιστρέφει: Δες το πρώτο trailer της νέας ταινίας [video]

01.03.2019
Το "Four Weddings And A Funeral" επιστρέφει: Δες το πρώτο trailer της νέας ταινίας [video]
Σίγουρα θα θυμάσαι τον Hugh Grant ως Charlie και την Andi MacDowell ως Carrie στο Four Weddings And A Funeral (Τέσσερις Γάμοι και μια Κηδεία). Αν σου άρεσε η ταινία είμαστε στην ευχάριστη θέση να σου πούμε ότι οι δύο τους και η παρέα τους θα ξαναεπιστρέψουν για ένα σύντομο spinoff της ταινίας με αφορμή ένα φιλανθρωπικό event.

Το BBC και το NBC αποκάλυψαν ένα τρέιλερ για την επιστροφή της ταινίας του Richard Curtis, η οποία περιλαμβάνει μεγάλο μέρος του πρωτότυπου cast, που επανενώθηκε φυσικά, για να κάνει την ταινία μικρού μήκους με τον τίτλο One Red Nose Day And A Wedding.

Εικάζεται μάλιστα ότι έχει γυριστεί στο γάμο της κόρης του Charles αφού το κλιπ σίγουρα δείχνει γαμήλια τελετή.

Ο Richard Curtis, ο οποίος έγραψε το σενάριο της πρωτότυπης ταινίας και είναι συνιδρυτής του φιλανθρωπικού τηλεμαραθωνίου Red Nose Day, έχει γράψει τη μικρού μήκους έκδοση της ταινίας που θα προβληθεί στο Red Nose Day 2019. Το φιλανθρωπικό event έχει ως στόχο να περιορίσει την παιδική φτώχεια στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο μέσω της συγκέντρωσης χρημάτων. Το 2017 είχε προβληθεί το Red Nose Day Actually το οποίο ήταν μια σύντομη εκδοχή του Love Actually (επίσης σενάριο του Curtis) και ακολουθούσε τους πρωταγωνιστές μετά από 15 χρόνια.

Διάβασε επίσης: My best friend's wedding: Όλες οι φωτογραφίες από το επικό reunion

Το cast θα περιλαμβάνει τους Grant, MacDowell, Kristin Scott Thomas, John Hannah, Rowan Atkinson, James Fleet, David Haig, Sophie Thompson, David Bower, Robin McCaffrey, Anna Chancellor, Rupert Vansittart, Simon Kunz, Sara Crowe και Timothy Walker. Όλοι οι ηθοποιοί θα παίξουν στην ταινία ως guests.

Ο σκηνοθέτης του Four Weddings, Mike Newell επέστρεψε για να γυρίσει το νέο φιλμ, έπειτα από 25 χρόνια από την αρχική ταινία. Η μικρή μήκους ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο BBC One την Παρασκευή 15 Μαρτίου και θα συμπεριληφθεί στο πλαίσιο του προγραμματισμού του NBC για την Red Nose Day στις 23 Μαΐου.

Ο Richard Curtis έχει γράψει, εκτός και όλων των άλλων, το σενάριο του Notting Hill. Λέτε του χρόνου στο Red Nose Day 2020 να δούμε ένα spin off της ταινίας και να μάθουμε πόσα παιδάκια έκαναν οι Hugh Grant και Julia Roberts;

Προς το παρόν, ιδού το βιντεάκι που ενθουσίασε