Priyanka Chopra: Αποκαλύπτει την πιο άσχημη εμπειρία που είχε λίγο πριν από τον γάμο της

09.02.2019
Priyanka Chopra: Αποκαλύπτει την πιο άσχημη εμπειρία που είχε λίγο πριν από τον γάμο της
Η ηθοποιός μίλησε για αυτό σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση

Δύο μήνες μετά τον γάμο των Priyanka Chopra και Nick Jonas, η νεόνυμφη ηθοποιός μοιράζεται τις ιστορίες από τις τελετές και το γάμο της στον τόπο καταγωγής της, την Ινδία. Η Chopra εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή Good Morning America για να προωθήσει τη νέα της ταινία, Isn't It Romantic, και μίλησε για την μεγάλη μέρα.

Δες και αυτό: Jolie & Pitt ξανά μαζί: Η μυστική συνάντηση που δεν πήγε καλά και όλο το παρασκήνιο [photos]

Η ηθοποιός είπε ότι με μόλις 200 άτομα παρόντες, θεωρούσε το γάμο της "μια οικεία υπόθεση", καθώς οι γάμοι στην Ινδία συνήθως είναι πολύ μεγαλύτεροι, με τεράστιες λίστες προσκεκλημένων (κατά μέσο όρο περίπου 1.000), εξήγησε. Όμως η Chopra ήταν και πάλι νευρική, παρά το μικρότερο κοινό. "Με έπιασε πανικός ακριβώς πριν περπατήσω το διάδρομο", παραδέχτηκε η ίδια.

"Είχα μια δύσκολη στιγμή όταν βρισκόμουν πίσω από τις κουρτίνες, όπου θα μου έλεγαν πότε να βγω έξω, και η μουσική θα άρχιζε να παίζει και άρχισα έχω μια κρίση πανικού". Ωστόσο, αμέσως αισθάνθηκε καλύτερα τη στιγμή που την είδε ο πλέον σύζυγος της. "Οι πόρτες άνοιξαν και τον είδα, και δεν μπορώ να ξεχάσω εκείνη τη στιγμή", είπε.

Δες και αυτό: Η Celine Dion μιλά πρώτη φορά για τον κούκλο χορευτή που είναι πάντα δίπλα της

Η Priyanka συνέχισε λέγοντας πως η ζωή της έχει αλλάξει μετά τον γάμο. "Η ζωή ως παντρεμένη είναι διαφορετική", είπε. "Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ ενός συζύγου και ενός συντρόφου, ακόμη και ενός συζύγου και ενός αρραβωνιαστικιού, δεν κατάλαβα τη σοβαρότητα του γεγονότος αυτού όταν παντρεύτηκα, αλλά είναι καλό να παντρευτείς με έναν καλό σύζυγο".

Αυτό το είδες; Charlize Theron - Brad Pitt: Όλη η αλήθεια για τη γνωριμία τους σε ένα βίντεο

Δες το βίντεο: