Irina Shayk: Ιδού γιατί δε μιλάει για τον Bradley Cooper και την κόρη τους σε συνεντεύξεις

09.02.2019
Irina Shayk: Ιδού γιατί δε μιλάει για τον Bradley Cooper και την κόρη τους σε συνεντεύξεις
To μοντέλο κρατάει την προσωπική του ζωή ιδιωτική

Απλώς επειδή η Irina Shayk έχει κάνει κάποιες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί με τον Bradley Cooper, δε σημαίνει ότι θέλει να μοιράζεται λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή. Το μοντέλο αποφεύγει να μιλήσει για τον προτεινόμενο με Όσκαρ σύντροφο της, από τότε που η σχέση τους ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, και σκοπεύει να το κρατήσει έτσι.

Δες και αυτό: Charlize Theron - Brad Pitt: Όλη η αλήθεια για τη γνωριμία τους σε ένα βίντεο

"Έχω πολλούς φίλους που μοιράζονται την προσωπική τους ζωή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης", εξηγεί η Shayk στη νέα της συνέντευξη με το Glamour UK. "Το θαυμάζω και νομίζω ότι είναι υπέροχο - αλλά νομίζω ότι είναι προσωπική επιλογή". Η Shayk συνεχίζει λέγοντας: "Επειδή η δουλειά μου απαιτεί να βρίσκομαι εκεί έξω, έχω αποφασίσει ότι η προσωπική μου ζωή θα είναι ήσυχη. Γι 'αυτό και λέγεται προσωπική, γιατί είναι κάτι για εμένα και την οικογένειά μου, και νιώθω ικανοποιημένη με αυτό".

Αυτό το είδες; Ο Matthew McConaughey αποκαλύπτει με ποια διάσημη συμπρωταγωνίστριά του υπήρξε τρελά ερωτευμένος

Η Shayk και ο Cooper, οι φήμες για τη σχέση των οποίων ξεκίνησαν το 2015, υποδέχτηκαν τη μικρή Lea de Seine το Μάρτιο του 2017. Αν και το μοντέλο παραμένει σταθερά προστατευτικό για την ιδιωτικότητα της κόρης του, έχει μιλήσει ανοιχτά για την εμπειρία της μητρότητας. Για την καλλονή, το να είσαι μαμά σημαίνει να μην χρειάζεται να θυσιάσεις το σεξαπίλ σου.

Διάβασε επίσης: Bradley Cooper: Η on stage έκπληξη που έκανε στη Lady Gaga έχει γίνει viral [video]

"Μία φίλη μου είπε: "Α, ανέβασες μια σέξι φωτογραφία, τώρα είσαι μαμά!. Και είπα απλώς: 'Και λοιπόν;', Νομίζω ότι έχει με το ποια είσαι, ποια θέλεις να είσαι και πραγματικά αισθάνομαι ότι ο καθένας πρέπει να παραμείνει στο στοιχείο του. Δεν νομίζω ότι κάποιος θα πρέπει να αλλάξει απλά και μόνο επειδή έγινε μητέρα!".