Η Celine Dion μιλά πρώτη φορά για τον κούκλο χορευτή που είναι πάντα δίπλα της

29.01.2019
Η Celine Dion μιλά πρώτη φορά για τον κούκλο χορευτή που είναι πάντα δίπλα της
Πρόκειται για τον 35χρονο Pepe Munoz, ο οποίος δεν λείπει ποτέ από το πλευρό της. Μάλιστα, οι δυο τους φαίνεται να έχουν αναπτύξει μια ιδαίτερα στενή σχέση.

Στα 50 της χρόνια, η Celine Dion συνεχίζει να απασχολεί τον Τύπο για διάφορους λόγους. Αφενός, παραμένει αεικίνητη επαγγελματικά. Οι εμφανίσεις στη σκηνή παραμένουν εντυπωσιακές ενώ η νέα της ενασχόληση με τη μόδα έχει κερδίσει ήδη αμέτρητους θαυμαστές. Για την ιστορία να θυμήσουμε ότι η 50χρονη σταρ υπογράφει μια ξεχωριστή σειρά παιδικών ρούχων unisex, ή μάλλον... άφυλων, όπως το διαφημίζει η ίδια! Τέρμα το ροζ, το γαλάζιο, το φορεματάκι και το παντελονάκι. Η σειρά Celinununu προωθεί ρούχα για παιδιά σε ουδέτερα χρώματα και σχέδια, που μπορούν να φορεθούν και από τα δυο φύλα χωρίς διαχωρισμούς.

Το ενδιαφέρον ως προς τη διάσημη τραγουδίστρια όμως, εστιάζεται και στον προσωπικό τομέα, όπου εκτός από τους τρεις γιους της, Rene Charles, Nelson & Eddie [φωτό κατω] φαίνεται ότι έχει "καταλάβει θέση" και ένας ακόμη άντρας.

Τους τελευταίους μήνες η Dion δεν κάνει βήμα χωρίς τον Pepe Munoz στο πλευρό της. Ο 35χρονος χορευτής, εκτός από συνεργάτης της Καναδής ντίβας, φαίνεται ότι είναι και ο πιο στενός της φίλος. Έτσι τουλάχιστον τον αποκαλεί εκείνη.

Διάβασε επίσης: Το βασικό συστατικό για την τέλεια σχέση, ίσως δεν είναι αυτό που νομίζεις

Η τελευταία αφορμή για σχετικά δημοσιεύματα δόθηκε από τις εμφανίσεις των δύο στην πρόσφατη Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Οι δυο τους ήταν αχώριστοι και αυτό ήταν το δεύτερο πράγμα που συζητήθηκε, μετά την υπερβολική αδυναμία της Celine που μέχρι και προκάλεσε ανησυχία.

[Κάνε κλικ στο βελάκι της δημοσίευσης στη συνέχεια για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα]

Μιλώντας σχετικά στην εφημερίδα "The Sun", η Celine Dion απάντησε αποστομωτικά ένα τύπου "Σ' όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε" και έκλεισε στόματα.

"Αν μου αρέσει εμένα, δεν θέλω να το κουβεντιάσω. Μην ασχολείστε. Μην παίρνετε φωτογραφίες. Αν σας αρέσει καλώς. Είμαι εδώ. Αν όχι, αφήστε με ήσυχη", είπε χαρακτηριστικά. Και η κουβέντα έφτασε στον Pepe, ενώ για την ιστορία, να υπογραμμίσουμε ότι από το 2016 που "έχασε" τον σύζυγό της, η Celine είναι single, σύμφωνα με την ίδια.

Διάβασε και αυτό: Meghan Markle: Χρησιμοποιεί το πιο αναπάντεχο προϊόν αντί για highlighter!

Η ιστορία αγάπης της Dion και του Rene Angelil [φωτό κάτω] μετρούσε 30 χρόνια και ήταν σαν παραμύθι. Όταν πέθανε στα 73 του χρόνια από καρκίνο, εκείνη ήταν απαρηγόρητη καθώς "είχε χάσει τη ζωή της όλη", όπως έλεγε χαρακτηριστικά. Και ήταν έτσι...

Η ζωή όμως συνεχίζεται και παρά το ότι ο Rene συνεχίζει να είναι αυτός που είναι στην καρδιά και το μυαλό της, η Dion, δηλώνει "πανευτυχής που στα 50 της χρόνια νιώθει τόσο ζωντανή με όρεξη να ζήσει το σήμερα, περισσότερο από ο,τιδήποτε άλλο".

Και ο Pepe;

"Ναι, υπάρχει ένας άλλος άντρας στη ζωή μου, όμως, όχι Ο άντρας στη ζωή μου. Δεθήκαμε αμέσως σαν φίλοι. Αυτό εξελίχτηκε, όμως ας μην τα μπερδεύουμε όλα μαζί. Είμαστε καλύτεροι φίλοι. Φυσικά και αγκαλιαζόμαστε και κρατούμε ο ένας το χέρι του άλλου όταν βγαίνουμε έξω. Οι άνθρωποι το βλέπουν. Μα είναι φυσικό. Μου προσφέρει το χέρι του στον δρόμο", εξηγεί η Celine. Τώρα, αν πείθει κάποιον, είναι ένα άλλο θέμα!

Ιδού και ένα βίντεο από την πιο πρόσφατη εμφάνισή τους στο σόου του Alexandre Vauthier, όπου φαίνεται ξεκάθαρα η μεγάλη οικειότητα που έχουν μεταξύ τους.