Το βασικό συστατικό για την τέλεια σχέση, ίσως δεν είναι αυτό που νομίζεις | σχεσεις & sex , ερωτας | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΣΧΕΣΕΙΣ & SEX / ΕΡΩΤΑΣ
21:36
28/1/2019

Το βασικό συστατικό για την τέλεια σχέση, ίσως δεν είναι αυτό που νομίζεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
John Krasinski και Emily Blunt. Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ που φαίνεται ότι ΤΟ έχουν!!!! Εσείς;
<p>John Krasinski και Emily Blunt. Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της διεθνούς σόουμπιζ που φαίνεται ότι ΤΟ έχουν!!!! Εσείς;</p>

Αν ο νους σου πάει στο σεξ, τότε μάλλον έχασες το στοίχημα. Σκέψου ξανά...

Έχεις πάντα τη διάθεση να πειράζεις το άλλο σου μισό; Τότε σου έχουμε καλά νέα. Μια νέα μελέτη δείχνει ότι τα ζευγάρια που διασκεδάζουν μεταξύ τους, έχοντας για τα καλά το χιούμορ στη ζωή τους, είναι πιο πιθανό να παραμείνουν μαζί.

Η μελέτη έδειξε ότι τα εσωτερικά αστεία είναι ιδιαίτερα σημαντικά επειδή επιβεβαιώνουν τη σχέση τους μέσω του γέλιου, όπως αναφέρει η Daily Mail. Εντούτοις, τα ζευγάρια που μοιράζονται «φαρμακερά» αστεία με ειρωνεία και αναφέρονται σε πράγματα που έγιναν στο παρελθόν,  είναι απίθανο να διαρκέσουν, πράγμα που δείχνει ότι υπάρχει πρόβλημα στη σχέση.

Διάβασε επίσης: 5 στοιχεία που φανερώνουν ότι έχεις την "τέλεια σχέση"

«Το παιχνίδι μεταξύ των ρομαντικών συντρόφων είναι μια κρίσιμη συνιστώσα στη σύνδεση και στην καθιέρωση της σχεσιακής ασφάλειας», δήλωσε ο Jeffrey Hall, Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου του Κάνσας στις ΗΠΑ.

«Το κοινό γέλιο είναι ένας σημαντικός δείκτης της ρομαντικής έλξης μεταξύ συντρόφων», πρόσθεσε ο Hall.

Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι που είναι αστείοι ή μπορούν να κάνουν εύκολα ένα αστείο, θα είναι και πιο τυχεροί στην αγάπη.

Πρέπει η αίσθηση του χιούμορ να είναι κοινή αλλιώς μπορεί να υπάρξει θέμα.

«Αν έχετε κοινή αίσθηση του χιούμορ, σας επιβεβαιώνει και επιβεβαιώνεται η σχέση σας μέσω του γέλιου», δήλωσε ο Hall σύμφωνα με τη Daily Mail.

Αυτό το διάβασες; Kissing in the rain: 10 κινηματογραφικά φιλιά στη βροχή που έγραψαν ιστορία [photos]

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η επιθετική αίσθηση του χιούμορ είναι ένα κακό σημάδι για τη σχέση γενικότερα, αλλά είναι ακόμα χειρότερο αν αυτό το ύφος του χιούμορ χρησιμοποιείται συχνά στη σχέση, σύμφωνα με τη μελέτη.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ