Jenna Dewan: Τα δημόσια φιλιά με τον νέο σύντροφο, 7 μήνες μετά το διαζύγιο από τον Channing [photos]

04.11.2018
Jenna Dewan: Τα δημόσια φιλιά με τον νέο σύντροφο, 7 μήνες μετά το διαζύγιο από τον Channing [photos]
Γύρισε σελίδα στη ζωή της. Όπως μάλλον και εκείνος!

Η είδηση για τον χωρισμό του Channing Tatum και της επί 9 χρόνια συζύγου του, Jenna Dewan, τον περασμένο Απρίλιο έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία τον περασμένο Απρίλιο καθώς το ζευγάρι ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα της διεθνούς σόουμπιζ. Ή μάλλον... έτσι φαινόταν!

Οι δυο ηθοποιοί, που έχουν μαζί μια κόρη, την 6 ετών σήμερα Everly, χώρισαν ιδιαίτερα φιλικά, ενώ πρόσφατα γιόρτασαν όλοι μαζί το Halloween!

Φαίνεται, μάλιστα, ότι έχουν αφήσει τόσο πίσω τους το παρελθόν που έχουν ήδη βρει νέους συντρόφους. Οι φήμες που θέλουν τον Channing ήδη ζευγάρι με την Jessie J έχουν φουντώσει, όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Ούτε ο φακός τους έχει "τσακώσει" πουθενά.

Αντίθετα, χωρίς να έχει ακουστεί κάτι νωρίτερα, οι παπαράτσι "συνέλαβαν" την Jenna σε τρυφερά τετ-α-τετ και δημόσια φιλιά με τον νέο της σύντροφο, Steve Kazee, στο Palm Beach της Καλιφόρνια. Ιδού και τα πειστήρια..

Διάβασε επίσης: Βίντεο-Φωτιά: Ο 18χρονος Τσάνινγκ σε καυτό στριπτίζ

Ηθοποιός/Μουσικός/part-time φιλόσοφος, γράφει στην περιγραφή του στη σελίδα του στο Instagram o ίδιος ο 43χρονος Kazee, όμως ακόμη επίσημη ανάρτηση/επιβεβαίωση της σχέσης δεν έχουμε.. Όχι ότι χρειάζεται πια, βέβαια... Στις φωτογραφίες κάτω, το ζεύγος σε εμφάνισή του στις αρχές τις εβδομάδας..