Λιάγκας - Αρναούτογλου: Οι πρώτες τους δηλώσεις για το διαζύγιο Κανάκη - ΑΝΤ1! [Video]

26.10.2018
Λιάγκας - Αρναούτογλου: Οι πρώτες τους δηλώσεις για το διαζύγιο Κανάκη - ΑΝΤ1! [Video]
Ποιος από τους δύο επιστρέφει σε δύο εβδομάδες με δική του εκπομπή στον ΑΝΤ1;

Σαν βόμβα έσκασε χτες η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη σχετικά με την απόφαση του να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 έπειτα από 21 χρόνια. Ο παρουσιαστής όπως σας ενημερώσαμε και χτες οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση με αφορμή τη στάση του τηλεοπτικού σταθμού σχετικά με τη διαμόρφωση της late night ζώνης και τις φήμες που κυκλοφόρησαν πως οι επιλογές του ήταν εκείνες που άφησαν εκτός ζώνης σημαντικά πρόσωπα όπως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε ακόμη: OpenTV: Η πρώτη μέρα, οι πρεμιέρες, η τηλεθέαση και οι άρον άρον αλλαγές στο πρόγραμμα! [Βίντεο]

Στο Happy Day της Παρασκευής μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου:

Είναι στενάχωρο καθετί που συμβαίνει όταν λύεται μια συνεργασία τόσων χρόνων. Εμένα, πραγματικά, μου φάνηκε πάρα πολύ παράξενο. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τον Αντώνη και ότι πρόβλημα επαγγελματικό είχαμε το λύναμε ή γράφοντας ένα μήνυμα ή ένα e-mail, από τότε που δεν κάνουμε τόση παρέα όση κάναμε πριν. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί του. Σίγουρα πολύ στενάχωρο όταν μία συνεργασία λύνεται μετά από 25 χρόνια. Δεν είχα ποτέ κανέναν διαξιφισμό, καμιά διαμάχη με τον Αντώνη. Πάντα ό,τι είχαμε να λύσουμε, το λύναμε μεταξύ μας.

Όσον αφορά τον Γιώργο Λιάγκα η Τίνα Μεσσαροπούλου αποκάλυψε:

Μίλησα με τον Γιώργο Λιάγκα και αυτό που μου είπε είναι ότι ουδέποτε έχει φωτογραφίσει τον Αντώνη Κανάκη… Ο Γιώργος ισχυρίζεται ότι είναι άλλο πρόσωπο και όχι ο Αντώνης!

Τέλος να σας ενημερώσουμε πως σύμφωνα πάντα με την πρωινή εκπομπή του Alpha σε δύο εβδομάδες ο Γρηγόρης επιστρέφει με δική του εκπομπή στον ΑΝΤ1.


Δείτε το βίντεο:

Γιώργος Μουλάς