Γιάννης Κούστας - Δήμητρα Μέρμηγκα: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης τους

25.10.2018
Γιάννης Κούστας - Δήμητρα Μέρμηγκα: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κόρης τους
Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το καλοκαίρι στο Σορέντο της Ιταλίας άφησε σπίτι τη σχεδόν δύο μηνών Κατερίνα για πρώτη φορά. Γιατί ναι, η μικρή θα πάρει το όνομα της μητέρας της νέας κυρίας Κούστα!

Την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Οι μάγισσες της Σμύρνης" στο Παλλάς επέλεξαν ο Γιάννης Κούστας και η Δήμητρα Μέρμηγκα για να κάνουν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους μετά τη γέννηση της κόρης τους, στις αρχές Σεπτέμβρη.

Το ζευγάρι, η σχέση του οποίου έχει χαρακτηριστεί μέχρι και "σκάνδαλο", κυρίως λόγω της διαφοράς των 36 ετών που έχουν μεταξύ τους -62 ετών εκείνος, 26 εκείνη- εμφανίστηκαν στο Παλλάς πανευτυχείς και πόζαραν με άνεση -μέχρι και με νάζι (!)- στον φωτογραφικό φακό.

Η κόρη του ζεύγους είναι το πέμπτο παιδί για τον έλληνα εφοπλιστή και το πρώτο για την τρίτη σύζυγό του. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από τρία χρόνια σε κοινή παρέα στον Αστέρα Βουλιαγμένης, την εποχή που ο Γιάννης Κούστας μόλις είχε χωρίσει -και άσχημα μάλιστα- από την τελευταία του σύζυγο, Σοφία Γιαννικοπούλου.

Διάβασε επίσης: 24 Έλληνες και ξένοι με τεράστια διαφορά ηλικίας από τις συντρόφους τους [photos]

Ο έρωτάς τους, λέγεται ότι ήταν κεραυνοβόλος και τα υπόλοιπα να είναι απλά... ιστορία! Οι δυο τους δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, έχοντας μάλιστα πια στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Ιδού και οι υπόλοιπες φωτογραφίες από την πρόσφατη έξοδό τους.

%PHOTO6%