Ο Γιώργος Λιάγκας απάτησε τη Φαίη Σκορδά με ξανθιά του χώρου | κοσμικα , gossip | womenonly.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΚΟΣΜΙΚΑ / GOSSIP
11:24
10/11/2016

Ο Γιώργος Λιάγκας απάτησε τη Φαίη Σκορδά με ξανθιά του "χώρου"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στον απόηχο της είδησης για τον χωρισμό του διάσημο ζεύγους ακούγεται ένα σενάριο που αφορά σε απιστία εκείνου. Παλιότερη μεν, αλλά που σηματοδότησε την αρχή του τέλους καθώς δεν ξεπεράστηκε ποτέ ως γεγονός. 

Μπορεί ο χωρισμός της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα να ξάφνιασε τον πολύλ κόσμο όμως ήταν απόλυτα αναμενώμενος -τουλάχιστον για όσους τους ζούσαν από κοντά τον τελευταίο χρόνο και για όσους γνώριζαν καταστάσεις και πρόσωπα. 

"Το θέμα που συζητούσαν όλοι οι δημοσιογράφοι του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ δεν ήταν αν ο Γιώργος και η Φαίη θα χωρίσουν. Το ερώτημα που έβαζαν μεταξύ τους είναι 'πότε θα γίνε, γιατί χωρίζουν;'… διαβάζουμε συγκεκριμένα σε δημοσίευμα του youweekly.gr σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του οποίου, ο λόγος χωρισμού ήταν ένα τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους.

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γιώργος Λιάγκας απάτησε τη Φαίη με μια εντυπωσιακή κοπέλα, νεαρή σε ηλικία, από τον επαγγελματικό τους χώρο. Το συμβάν έγινε την περασμένη άνοιξη όταν οι σχέσεις του ζευγαριού δεν ήταν και στην καλύτερή τους φάση. Με κάποιον τρόπο, η πληροφορία έφτασε στα αυτιά της Φαίης και έγινε έξαλλη. Αντιμετώπισε μεν το θέμα με ψυχραιμία και νηφαλιότητα, χωρίς “κατινιές” και περιττές εντάσεις, όμως δεν άφησε κανένα περιθώριο συζήτησης. «Τέλος. Χωρίζουμε εδώ και τώρα, τα μαζεύεις και φεύγεις…».

Ο Γιώργος Λιάγκας καταλαβαίνοντας το λάθος που είχε κάνει προσπάθησε πολύ για να σώσει το γάμο του. Με εντιμότητα και ειλικρίνεια αποκάλυψε στη Φαίη όλη την αλήθεια ζητώντας να τον συγχωρέσει και να ξεκινήσουν τη ζωή τους από την αρχή! Η Φαίη ήταν ανένδοτη. Δεν μπορούσε να χωνέψει σε καμία περίπτωση πώς είναι δυνατόν ο πατέρας των παιδιών της, ο άνθρωπος που λάτρευε, που στήριξε με όλες της τις δυνάμεις να της φερθεί με τέτοιο τρόπο. Μάλιστα, ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να πιστέψει ότι ακολουθεί χωριστό δρόμο από τον άντρα της ζωής της. «Η Φαίη ίσως να μην ξέρετε αλλά βίωσε όλο αυτό το διάστημα έναν μικρό θάνατο. Σκότωσε η ίδια μέσα στην ψυχή της τον άνθρωπο που της γέμισε τη ζωή. Τον άνθρωπο που ήθελε να περάσει όλη της τη ζωή μαζί του». Αυτά είπε στο Youweekly.gr άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος της Φαίης που έχει έζησε την ιστορία του διαζυγίου από την αρχή.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ