Παντρεύεται στην Ελλάδα η Μαρία Μενούνος - Ιδού η αναγγελία του γάμου και το προσκλητήριο

03.10.2018
Παντρεύεται στην Ελλάδα η Μαρία Μενούνος - Ιδού η αναγγελία του γάμου και το προσκλητήριο
Οι φήμες το "σφύριζαν καιρό, όμως να που έχουμε την επίσημη επιβεβαίωση.

Η Μαρία Μενούνος και ο επί 21 (!) χρόνια σύντροφός της, Keven Undergaro πρόκειται να παντρευτούν το ερχόμενο Σάββατο (6/10/2018) στο Άκοβο Αρκαδίας.

Η αναγγελία του γάμου δημοσιεύτηκε στην κρητική εφημερίδα "Πατρίς" και γράφει τα εξής:

O Κέβιν - Μιχαήλ Αντεργκάρο του Μικαέλ και της Κάθλην το γένος Τζιαλόνγκο, που γεννήθηκε στην Βοστώνη και κατοικεί στο Λος Άντζελες των Η.Π.Α και η Μαρία Μενούνος του Κωνσταντίνου και της Σταυρούλας το γένος Καπερνέκα που γεννήθηκε στην Βοστώνη και κατοικεί στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στον Άγ. Νικόλαο στο Άκοβο Αρκαδίας

Αυτό το διάβασες; Δες τη Μαρία Μενούνος όταν ήταν +20 κιλά!

Για την ιστορία την ίδια μέρα παντρεύται και η Αθηνά Οικονομάκου τον Φίλιππο Μιχόπουλο στη Μύκονο.

O Keven έκανε πρόταση γάμου στη Μαρία το 2016 -και μάλιστα σε Live μετάδοση- ύστερα από 19 (τότε) χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς φέτος, στη κέντρο της παγωμένης Νέας Υόρκης και σε τρίες μέρες θα τελέσει και τον παραδοσιακό, θρησκευτικό γάμο του. εξάλλου ο Keven βαφτίστηκε ορθόδοξος πριν από μερικά χρόνια.

Στην εκπομπή "Η φωλιά των Κου Κου" σήμερα είδαμε και το προσκλητήριο [φωτό κάτω] ενώ μάθαμε ότι κουμπάροι του ζεύγους θα είναι η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα, ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος.

Η ώρα η καλή!