Lilly Rose: Δε φαντάζεσαι με ποιον ηθοποιό είναι ζευγάρι η κόρη του Johnny Depp

02.10.2018
Lilly Rose: Δε φαντάζεσαι με ποιον ηθοποιό είναι ζευγάρι η κόρη του Johnny Depp
Πέρσι είχε προταθεί και για Όσκαρ.

Ερωτευμένη, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Lilly Rose Depp, παρόλο που δεν το έχει παραδεχτεί δημόσια. Η 19χρονη κόρη του Johnny Depp και της Vanessa Pararis φαίνεται ότι τους τελευεταίους μήνες είναι ζευγάρι με τον Timothée Chalamet [φωτό κάτω], με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα μιας σειράς του Netflix στην οποία συμπρωταγωνιστούν.

Πρόκειται για το ιστορικό δράμα "The King" όπου εκείνος παίζει τον βασιλιά Henry V και εκείνη τη σύζυγό του, Catherine of Valois.

Διάβασε επίσης: Bisexual και η κόρη του Τζόνι Ντεπ -Δες πώς το αποκάλυψε!

Το όνομα του 22χρονου ηθοποιού ακούστηκε πάρα πολύ τον χρόνο που πέρασε εξαιτίας της ερμηνείας του στο ερωτικό δράμα "Call me by your name" [φωτό κάτω] που του χάρισε υποψηφιότητες για όλα τα βραβεία, συμπεριλαμβανομένου και το Oscar, ενώ το 2013 είχε έναν σύντομο δεσμό με την κόρη της Madonna, Lourdes Leon.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Us Weekly που βασίζεται σε φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε fan accounts του Chalamet [κάτω], οι δύο ηθοποιοί ήρθαν πολύ κοντά στα γυρίσματα κα τα υπόλοιπα είναι... ιστορία!

Οι απανταχού θαυμάστριες του νεαρού ηθοποιού δηλώνουν απογοητευμένες, αλλά μάλλον θα πρέπει να το πάρουν απόφαση γιατί οι δυος τους λέγεται ότι είναι πια, αχώριστοι!