Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Μωρά οι ίδιοι αγκαλιά με το μωρό τους

14.08.2018
Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Μωρά οι ίδιοι αγκαλιά με το μωρό τους
Τα γενέθλια του πρώτότοκού τους ήταν η αφορμή για μια throwback φωτογραφία που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Λίγο καιρό μετά την ανάρτηση προκλητικού βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας αμέτρητες αντιδράσεις, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκονται ξανά στο προσκήνιο.

Η αφορμή, πολύ γλυκιά αυτή τη φορά: Τα γενέθλια του μεγάλου τους γιου, Φίλιππου, ο οποίος συμπλήρωσε 10 χρόνια ζωής.

Περήφανη μανούλα η Σίσσυ μοιράστηκε με τους φίλους της μια φωτογραφία από το μαιευτήριο, μόλις είχε γεννηθεί ο μικρός, την οποία συνόδευσε με τα πιο γλυκά λόγια.

13.08.08
Δέκα χρόνια πριν. Ετοιμάζεσαι να μας κάνεις γονείς. Έισαι ζωηρός και ανυπόμονος. Έρχεσαι στη ζωή δύο βδομάδες πιο νωρίς. Φέρνεις μαζί σου Φως. Χαρά. Ευτυχία. Μαθήματα. Σοφία. Αγωνίες. Αγάπη. Μαζί σου θα καταλάβουμε την αγάπη.
Τιμή μας να είμαστε γονείς σου μικρέ μου άγγελε.
10 χρόνια μετά θα έχουμε μάθει πως η αγάπη μεγαλώνει κάθε μέρα. Και η αγωνία. Και το φτερούγισμα στη καρδιά κάθε φορά που ανοίγεις τα φτερά σου και κάνεις ένα βήμα πιο μακρυά μας... Θα είμαστε πάντα εδώ, να κάνουμε ότι μπορούμε με όσα λίγα ξέρουμε. Όσα θέλεις εσύ και όσα χρειάζεσαι. Θα είμαστε πάντα εδώ δίπλα σου να μαθαίνουμε. Σαγαπάμε πολύ Φίλιππε Ραφαήλ Μαραντίνη. Αν και αυτή η λέξη δεν είναι αρκετή... ♥

Βέβαια, αυτό που κάνει εντύπωση σε αυτή τη φωτογραφία είναι η όψη των δυο διάσημων γονιών που είναι παιδιά οι ίδιοι!!!!! 27 ετών ήταν η Σίσσυ, 30 ο Θοδωρής, ο οποίος όμως έτσι κι αλλιως "μικροδείχνει" τρομερά!!! Χρόνια πολλά κι από εμάς!

Διάβασε επίσης: Γιάννης Παπαμιχαήλ: "Έχω ένα μεγάλο παράπονο και θέλω να τοποθετηθώ δημόσια"

13.08.08 Δέκα χρόνια πριν. Ετοιμάζεσαι να μας κάνεις γονείς. Έισαι ζωηρός και ανυπόμονος. Έρχεσαι στη ζωή δύο βδομάδες πιο νωρίς. Φέρνεις μαζί σου Φως. Χαρά. Ευτυχία. Μαθήματα. Σοφία. Αγωνίες. Αγάπη. Μαζί σου θα καταλάβουμε την αγάπη. Τιμή μας να είμαστε γονείς σου μικρέ μου άγγελε. 10 χρόνια μετά θα έχουμε μάθει πως η αγάπη μεγαλώνει κάθε μέρα. Και η αγωνία. Και το φτερούγισμα στη καρδιά κάθε φορά που ανοίγεις τα φτερά σου και κάνεις ένα βήμα πιο μακρυά μας... Θα είμαστε πάντα εδώ, να κάνουμε ότι μπορούμε με όσα λίγα ξέρουμε. Όσα θέλεις εσύ και όσα χρειάζεσαι. Θα είμαστε πάντα εδώ δίπλα σου να μαθαίνουμε. Σαγαπάμε πολύ Φίλιππε Ραφαήλ Μαραντίνη. Αν και αυτή η λέξη δεν είναι αρκετή... ♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Christidou (@sissychristidou) στις