Γιάννης Παπαμιχαήλ: "Έχω ένα μεγάλο παράπονο και θέλω να τοποθετηθώ δημόσια"

14.08.2018
Γιάννης Παπαμιχαήλ: "Έχω ένα μεγάλο παράπονο και θέλω να τοποθετηθώ δημόσια"
Στα όριά του φαίνεται ότι έφτασε ο μοναχογιός της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ και ξέσπασε εναντίον μιας μερίδας των ελληνικών media.

Βαθιά λυπημένος είναι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και αποφάσισε να αντιδράσει, εκφράζοντας το παράπονό του μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook.

Μην μπορώντας να αντιληφθεί, όπως γράφει, την εμμονή, αλλά και την εμπάθεια μεγάλης μερίδας του Τύπου προς το άτομό του, ζητά από τους ανθρώπους που τον νοιάζονται να μη δίνουν σημασία σε ότι διαβάζουν, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα και τι έχει σημασία για τον ίδιο πια.

Έχω ένα μεγάλο παράπονο, και θέλω να τοποθετηθώ δημόσια. Υπάρχει ένα μικρο κομμάτι των ΜΜΕ , το οποίο μου κάνει συστηματικά ' πόλεμο ' . Γράφονται και λέγονται απίστευτα πράγματα για μένα . Πραγματικά δεν ξέρω σε ποιόν να πρωτοκάνω μήνυση. Η πραγματικότητα είναι μία. Ζω μια χαρά, περνάω καλά, έχω τους φίλους μου, και το κυριότερο είμαι πολύ καλά στην υγεία μου. Μην ακούτε την κάθε σαχλαμάρα που λέγεται η γράφεται. Τα άτομα αυτά δεν έχουν με τι να ασχοληθούν και διαβάλουν τις ζωές επώνυμων ανθρώπων. Αυτά, να είστε όλοι καλά.

Διάβασε επίσης: Elizabeth Hurley: Στη Μύκονο με την πιο απροσδόκητη παρέα [photos]

Οι αντιδράσεις φίλων και γνωστών στην ανάρτησή του αυτή, προφανώς γέμισαν γαλήνη τον Γιάννη και θέλησε να τους ευχαριστήσει δημόσια με μία ακόμη ανάρτηση, όπου υπήρξε ακόμη πιο σαφής ως προς τη στάση του απέναντι σε όλα.

Διάβασα με προσοχή τα σχόλια σας, τα περισσότερα τα λαμβάνω σοβαρά υπόψιν , ευχαριστώ για την υποστήριξη , νοιώθω σαν να σας ξέρω όλους και όλες προσωπικά. Είμαι ένας απλός άνθρωπος, ΔΕΝ επιδιώκω τη δημοσιότητα , ΔΕΝ ασχολούμαι με το τι κάνει ο καθένας, και σέβομαι τον κάθε συμπολίτη μου. Δεν έχω σκοπό να συνεχίσω με αυτό το θέμα, εύχομαι κάλο Δεκαπενταύγουστο να έχουμε. Καλό βράδυ να έχετε .